Autoriserede Dacia værksteder hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning - få serviceret din Dacia

Autoriseret Dacia service og serviceeftersyn

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Dacia værksted. Vi tilbyder serviceeftersyn efter Dacias forskrifter og vi bruger kun originale reservedele.

Book tid på værkstedet  Kontakt  

 

Hvad er forskellen på Renault service og serviceeftersyn?

Dacia Service og Dacia Serviceeftersyn er det samme. Der er også nogle som kalder det et Dacia bilservice.

 

Er det nødvendigt med service sin Dacia?

Hvis du ikke selv kan føle at der er noget galt med bilen, kan det være fristende at springe serviceeftersynene over og spare de penge.

Dog skal du være opmærksom på at ved et Dacia service forebygger vi eventuelle problemer, som vi kan se med vores testudstyr, så du ikke står en dag med en Dacia der er brudt sammen.

Derudover kan du føle dig tryg i din bil, når den har været til service, da du ved at alt virker som det skal i bilen.

Du kan med fordel tegne en serviceaftale hos os, hvor du betaler en fast lav månedlig ydelse, og du skal ikke tænke på uforudsete udgifter til værkstedet, når din bil blandt andet er til serviceeftersyn. Læs mere om Pedersen & Nielsen Serviceaftale her.

 

Hvor lang tid tager et Dacia serviceeftersyn?

Tiden på et Dacia serviceeftersyn varier blandt andet alt efter hvilken model, hvor langt den har kørt, alderen bil bilen og hvornår den sidst har været til service.

Når du indleverer bilen til os inden service, vil vi komme med en konkret pris på eftersynet. Vi bliver enige om hvad der skal laves på bilen, hvis der skal laves reparationer eller andet.

Hvis vores mekanikere finder dele som er slidt helt op eller defekte, tager vi kontakt til dig, og giver dig besked, og spørger om vi skal udskifte delene eller lave reparationerne. Vores mekanikere går først i gang, når du har sagt ja til det.

Hvis du skal bruge en lånebil mens din bil er til service, har vi lånebiler til rådighed til en skarp pris. Kontakt vores nærmeste værksted og hør mere.

 

Hvor tit skal bilen til serviceeftersyn

Serviceintervallerne varierer alt efter hvilken Dacia du har. Intervallerne er som regel efter x antal kilometer eller efter x antal dage, hvad end der måtte komme først. I de fleste nyere biler, vil bilen selv sige til, når du skal have den til service.

Har du mistanke om der er noget galt med din bil? Så skynd dig at kontakte os, så vi kan tage et kig på den.

 

Hvordan foregår et Dacia service og serviceeftersyn, og hvad er inkluderet?

Når du giver os nøglerne til din Dacia og vi har aftalt pris og hvor lang tid det tager, går vi i gang med Dacia serviceeftersynet. Vi giver din bil en grundig kontrol, hvor vi gennemgår den fra A-Z efter alle Dacias forskrifter. Hvis der skal ske nogle reparationer bruger vi kun originale reservedele, som er godkendt af Dacia, så du er sikker på kvaliteten er i orden – normalt giver vi også 24 måneders garanti på de fleste reservedele.

Når vi er færdige giver vi dig et stempel i servicebogen, og du beholder din fabriksgaranti, da vi er et autoriseret Dacia værksted.

Du kan booke tid til service online her.

 

Hvad koster et Dacia service?

For os er det vigtigt at du er velinformeret om det arbejde, der skal foretages på din bil og prisen.

Det er svært at vurdere prisen på Dacia serviceeftersyn inden du kommer ind til os med bilen, da vores pris afhænger af mange faktorer såsom: model, antal kørte kilometer, alder, stand og meget mere.

Vi giver dig et konkret tilbud på din Dacias service inden vi går i gang. Hvis vi skal foretage nogle reparationer, som er udover det aftalte, kontakter vi dig, inden vi går i gang med reparationerne.

 

Du beholder din Dacia fabriksgaranti

Når du får lavet dit serviceeftersyn hos et af vores autoriserede Dacia værksteder giver vi dig et stempel i servicebogen, og du beholder din fabriksgaranti.

Når du overholder serviceintervallerne til din bil, er det din sikkerhed for at forebygge eventuelle problemer med din bil og sikrer en højere gensalgsværdi.

 

Dacia Service helt efter bogen og bilmærkets forskrifter

Når vi har din bil til service, kan du være 100% sikker på af vi kontrollerer din bil efter bilmærkets forskrifter.

Vores mekanikere er trænet af Dacia i netop at håndtere alle slags Dacia modeller samt vi har det nyeste testudstyr, så vi hurtigt og nemt kan fejlfinde på din bil.

Efter garantien er udløbet, er det stadig en god idé at overholde serviceintervallerne, da vi kan forebygge eventuelle uventede driftstop, så du undgår dyre værksted- og reparationsregninger.

 

Har du brug for en lånebil imens din bil er på værkstedet?

Vi er klar over, at det kan være svært at undvære sin bil, når den skal til service. Derfor tilbyder vi at du kan få en lånebil for en fast lav pris.

 

Book en værkstedstid til service online

Brug vores online værkstedstid booker, så du selv kan bestemme, hvor det er bedst for dig, at få serviceret din Dacia. Du kan både vælge dato og tidspunkt. Book en værkstedstid til service online her.

Du kan også kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Dacia afdeling her.

 

Dacia værksted Aalborg

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Aalborg.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Dacia værksted Frederikshavn

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Frederikshavn.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Dacia værksted Randers

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Randers.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Dacia værksted Risskov

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Risskov.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Dacia værksted Grenaa

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Grenaa.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Dacia værksted Aabenraa

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Aabenraa

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

Dacia værksted Sønderborg 

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Sønderborg

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her