Volvo Privatleasing - Skarpe priser på leasing af din næste Volvo

Vi har lige nu skarpe privatleasingspriser, hvor du får en fast lav ydelse og ingen skjulte gebyrer på vores Volvo-modeller. Volvo er en af verdens mest sikre bilmærker, og fokuserer meget på sikkerheden i form af de nyeste teknologier på alle deres modeller. Se vores udvalgte Volvo privatleasing-modeller nedenunder.

Vi har taget nogle forholdsregler i forhold til Coronavirussen. Du kan nu prøvekøre din bil hjemme ved dig eller i vores afdeling, vi spritter bilen af inden prøveturen samtidig kan du få en videofremvisning af en bil og en videosamtale med en af vores sælgere. Læs mere om vores tiltag her.

Læs mere her eller besøg Pedersen & Nielsens Volvo-afdelinger i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Risskov.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Volvo V60 privatleasing

 

Volvo V60 er BusinessBilen 2019. Nyd den elegante og alsidige stationcar fra Volvo, hvor kørekomforten er i særklasse. Herunder kan du læse mere om V60 eller se privatleasing prislisten.

Førstegangsydelse: 25.000 kr. 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 3.995 kr.

Volvo V90 privatleasing

 

Volvo V90 er den ultimative stationcar fra Volvo. Volvo V90 er indbegrebet af luksus og klassisk Volvo, hvor der er plads til hele familien. Herunder kan du læse mere om V90 eller se privatleasing prislisten.

Førstegangsydelse: 35.000 kr. 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 4.995 kr.

Volvo XC40 privatleasing

 

Volvo XC40 er Volvo's kompakte SUV med skandinavisk design og god komfort. Selvom XC40 er Volvos mindste SUV, har den en størrelse, der egner sig godt som den moderne familiebil. Herunder kan du læse mere om XC40 eller se privatleasing prislisten.

Førstegangsydelse: 25.000 kr. 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 4.495 kr.

Volvo XC60 privatleasing

 

Volvo XC60 er den mellemstore SUV fra Volvo. Volvos nyeste sikkerhedsteknologi gør bilen til en af de sikreste i verden. Herunder kan du læse mere om XC60 eller se privatleasing prislisten.

Førstegangsydelse: 35.000 kr. 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 5.795 kr.

Volvo V40 privatleasing

 

Volvo V40 er en kompakt hatchback, som er perfekt til livet i byen. Privatlease den til en skarp pris. Herunder kan du læse mere om V40 eller se privatleasing prislisten.

Førstegangsydelse: 9.995 kr. 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 3.795 kr.

Volvo S60 privatleasing

 

Nyd en køretur med Volvo S60 som tilbyder fantastiske køreegenskaber og Volvo-komfort i et elegant design. Oplev Volvo S60 hos Pedersen & Nielsen. Herunder kan du læse mere om S60 eller se privatleasing prislisten.

Førstegangsydelse: 35.000 kr. 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 6.595 kr.

Volvo S90 privatleasing

 

Volvo S90 er luksus og design i harmoni. Kvalitet og sans for detaljer er overalt i den nye Volvo S90. Nyd din næste køretur i en Volvo S90. Herunder kan du læse mere om S90 eller se privatleasing prislisten.

Førstegangsydelse: 35.000 kr. 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 5.795 kr.

Vælg blandt alle vores Volvo-modeller

Med vores Volvo privatleasing har du de samme valgmuligheder som ved køb af en Volvo. Vores prislister indeholder de mest populære modeller og tilvalg, men hvis du vil have andre konfigurationer, skal du være velkommen til at kontakte os.

Se alle vores Volvo Privatleasing priser her, hvor du kan vælge mellem flere km. pr. år.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Book prøvetur
Almindelig formular

*Se betingelser i prislisterne.
Bilerne er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer og trykfejl. Gælder så længe lager haves.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.