Volvo Privatleasing - se priser på alle modeller her

Vi har lige nu skarpe privatleasingspriser på de helt nye modeller, hvor du får en fast lav månedlig ydelse og ingen skjulte gebyrer. Volvo er en af verdens mest sikre bilmærker, og fokuserer meget på sikkerheden i form af de nyeste teknologier på alle deres modeller. Vi har udvalgt en række modeller, hvis du vil se alle vores Volvo privatleasing modeller og prislister - klik her.

Læs mere her eller besøg Pedersen & Nielsens Volvo-afdelinger i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Risskov.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Volvo V60 privatleasing

 

Nyd den elegante og alsidige stationcar fra Volvo, hvor kørekomforten er i særklasse. Du har nu også mulighed for at privatlease V60 i en Recharge Plug-in hybrid variant. Se prislisten for priser på de forskellige udstyrsvarianter og antal årlige kilometer.

Førstegangsydelse: 25.000 kr.* 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 4.295 kr.*

Volvo V90 privatleasing

 

Volvo V90 er den ultimative stationcar fra Volvo. Volvo V90 er indbegrebet af luksus og klassisk Volvo, hvor der er plads til hele familien. Du har nu også mulighed for at privatlease V90i en Recharge Plug-in hybrid variant. Se prislisten for priser på de forskellige udstyrsvarianter og antal årlige kilometer.

Førstegangsydelse: 35.000 kr.* 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 5.395 kr.*

Volvo XC40 privatleasing

 

Volvo XC40 er Volvo's kompakte SUV med skandinavisk design og god komfort. Selvom XC40 er Volvos mindste SUV, har den en størrelse, der egner sig godt som den moderne familiebil. Du har nu også mulighed for at privatlease XC40 i en Recharge Plug-in hybrid variant. Se prislisten for priser på de forskellige udstyrsvarianter og antal årlige kilometer.

Førstegangsydelse: 25.000 kr.*

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 4.495 kr.*

Volvo XC60 privatleasing

 

Volvo XC60 er den mellemstore SUV fra Volvo. Volvos nyeste sikkerhedsteknologi gør bilen til en af de sikreste i verden. Du har nu også mulighed for at privatlease XC60 i en Recharge Plug-in hybrid variant. Se prislisten for priser på de forskellige udstyrsvarianter og antal årlige kilometer.

Førstegangsydelse: 35.000 kr.* 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 5.495 kr.*

Volvo XC90 privatleasing

 

Volvo XC90 er den ultimative SUV fra Volvo. Her er der plads til hele familen og mere til. Du får en bil proppet med Volvos nyeste sikkerhedsteknologi, der gør bilen til en af de sikreste i verden. Du har nu mulighed for at privatlease XC90 i en diesel eller Recharge Plug-in hybrid variant. Se prislisten for priser på de forskellige udstyrsvarianter og antal årlige kilometer.

Førstegangsydelse: 75.000 kr.* 

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 10.995 kr.*

Volvo S60 privatleasing

 

Nyd en køretur med Volvo S60 som tilbyder fantastiske køreegenskaber og Volvo-komfort i et elegant design. Oplev Volvo S60 hos Pedersen & Nielsen. Se prislisten for alle priser og udstyrsvarianter. Se prislisten for priser på de forskellige udstyrsvarianter og antal årlige kilometer.

Vi har desværre ikke mulighed for at privatlease Volvo S60 lige nu.

Volvo S90 privatleasing

 

Volvo S90 er luksus og design i harmoni. Kvalitet og sans for detaljer er overalt i den nye Volvo S90. Nyd din næste køretur i en Volvo S90. Se prislisten for alle priser og udstyrsvarianter. Se prislisten for priser på de forskellige udstyrsvarianter og antal årlige kilometer.

Førstegangsydelse: 35.000 kr.*

Antal km pr. år: 15.000 km. 

Ydelse pr. måned: fra kun 5.995 kr.*

Vælg blandt alle vores Volvo-modeller

Med vores Volvo privatleasing har du de samme valgmuligheder som ved køb af en Volvo. Vores prislister indeholder de mest populære modeller og tilvalg, men hvis du vil have andre konfigurationer, skal du være velkommen til at kontakte os.

Se hele vores Volvo Privatleasing modelprogram her

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

*Se betingelser i prislisterne.
Bilerne er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer og trykfejl. Gælder så længe lager haves.