Suzuki Swace – Den selvopladende familiebil

Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning. Og med et komfort- og udstyrsniveau uden lige.

 

Selvopladende hybrid i Suzuki Swace

Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt til familien. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning – og som er utrolig nem at have med at gøre i det daglige. Du skal nemlig ikke tænke på opladning af batteriet, der sker helt automatisk under kørsel. Og faktisk kan du opleve at Swace kører på ren strøm mere end 50 procent af tiden, når du kører bykørsel.

 

Højkompressions benzinmotoren koblet med en kraftfuld og effektiv el-motor på 72 hk, giver dig tilsammen dig 122 villige hestekræfter og en imponerende rækkevidde på næsten 1.000 km ved fuld tank.

 

Den rummelige og fleksible Suzuki Swace

Suzuki Swace giver dig masser af plads med et bagagerum der rummer hele 596 liter, og hvis du lægger bagsæderne ned, får du plads til hele 1,85 meter i længden og en volume på hele 1.606 liter. Hvis du vil have endnu mere plads findes der ekstra opbevaringsplads under gulvet i a bagagerummet.

Udover meget plads i bagagerummet er der også meget plads i kabinen, hvor du finder et væld af smarte og gode opbevaringsrum.

 

Høj sikkerhed i Suzuki Swace

Med Suzuki Swace får du masser af sikkerhed for pengene. Du kan trygt stole på, at de avancerede sikkerhedsudstyr giver dig plads til at slappe af og nyde køreturen. Du får intelligente assistentsystemer der holder øjemed omgivelserne og minimerer risikoen for en kollision. Skulle du alligevel komme ud for et uheld, kan du være forvisset om, at det avancerede nødbremsesystem, de 7 airbags, selestrammerne og den stærke opbygning af karrosseriet passer godt på dig og dine kære.

Suzuki Swace udstyrsvarianter

Suzuki Swace findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet