Billede af Suzuki Swace Billede af Suzuki Swace Billede af Suzuki Swace Billede af Suzuki Swace Billede af Suzuki Swace Billede af Suzuki Swace

Suzuki Swace Hybrid – Den selvopladende familiebil

Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning. Og med et komfort- og udstyrsniveau uden lige.

 

Hybrid er standard i Suzuki Swace

Den nye Suzuki Swace Hybrid er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt til familien. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning – og som er utrolig nem at have med at gøre i det daglige. Du skal nemlig ikke tænke på opladning af batteriet, der sker helt automatisk under kørsel. Og faktisk kan du opleve at Swace Hybrid kører på ren strøm mere end 50 procent af tiden, når du kører bykørsel.

 

Højkompressions benzinmotoren koblet med en kraftfuld og effektiv el-motor på 72 hk, giver dig tilsammen dig 122 villige hestekræfter og en imponerende rækkevidde på næsten 1.000 km ved fuld tank.

 

Den rummelige og fleksible Suzuki Swace

Suzuki Swace giver dig masser af plads med et bagagerum der rummer hele 596 liter, og hvis du lægger bagsæderne ned, får du plads til hele 1,85 meter i længden og en volume på hele 1.606 liter. Hvis du vil have endnu mere plads findes der ekstra opbevaringsplads under gulvet i a bagagerummet.

Udover meget plads i bagagerummet er der også meget plads i kabinen, hvor du finder et væld af smarte og gode opbevaringsrum.

 

Høj sikkerhed i Suzuki Swace Hybrid

Med Suzuki Swace får du masser af sikkerhed for pengnee. Du kan trygt stole på, at de avancerede sikkerhedsudstyr giver dig plads til at slappe af og nyde køreturen. Du får intelligente assistentsystemer der holder øjemed omgivelserne og minimerer risikoen for en kollision. Skulle du alligevel komme ud for et uheld, kan du være forvisset om, at det avancerede nødbremsesystem, de 7 airbags, selestrammerne og den stærke opbygning af karrosseriet passer godt på dig og dine kære.

Suzuki Swace udstyrsvarianter

Suzuki Swace kommer i to veludstyret udstyrsvarianter: Active og Exclusive.

 

Suzuki Swace Hybrid Active

Suzuki Swace Hybrid i Active-udstyrsvarianten er rigtigt flot udstyret med fx trinløst automatgear, aut. nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse, aktiv fartpilot, LED forlygter, klimaanlæg, læderrat med varme og multimediesystem med 8" skærm. Du kan se hele udstyrslisten øverst på siden.

 

Suzuki Swace Hybrid Exclusive

Suzuki Swace Hybrid Exclusive-udstyrsvarianten byder på alt fra Active-udstyrsvarianten og derudover på fx nøglefri betjening, trådløs opladning af mobilen (Qi), blind vinkel advarsel, P-sensor for og bag samt parkeringsassistent (S-IPA), der assisterer ved parkeringsmanøvrer. Du kan se hele udstyrslisten øverst på siden.

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet