Renault Captur

Renault Captur er blevet bredere, længere og mere rummelig, og den er samtidig en moderne, dynamisk crossover med god plads til en skarp pris. En nydesignet kølergrill og det karakteristiske C-shape kørelys udstråler dynamik og eventyr, og de moderne detaljer får den populære crossover til at skille sig ud fra mængden. I Renault Captur SUV får du en højere indstigning, et godt overblik over trafikken samt en crossovers rummelighed.

Renault Captur fås som både benzin og plug-in hybrid. Se Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid her.

Den rummelige crossover

Med et rummeligt bagagerum på 536 liter får du i Renault Captur et fornuftigt og familievenligt bagagerum med plads til det hele. Det modulopbyggede splitbagsæde gør bilen fleksibel og sikrer, at du kan transportere lange og pladskrævende ting. I Captur finder du desuden mange smart opbevaringsrum, eksempelvis et lukket opbevaringsrum i instrumentbordet, nyt armlæn og opbevaringsrum i midten og i siden.

 

Høj indstigning og godt overblik

Med Renault Captur får du en høj indstigning, hvilket gør det mere behageligt at træde ind og ud af bilen. Den øgede højde gør ligeledes, at du sidder højt placeret i bilen, hvilket giver dig et fantastisk overblik over trafikken og er med til at skabe en komfortabel køretur. På bagsædet er der god benplads, så dine passagerer er også sikret en komfortabel køretur.

 

Veludstyret og gennemført kabine

I Renault Captur er kvaliteten i fokus. Indevendigt er der tænkt over materialerne, hvor der nu er skumbeklædning, knapper med satin-finish, komfortable sæder samt en meget støjsvag kabine.

Vælger du en Renault Captur får du som standard udstyr som hastighedsbegrænser, klimaanlæg, Pure Vision LED forlygter, varme i forsæder, Bluetooth, 7” touchskærm og meget mere. Renault Captur SUV er spækket med standardudstyr. 

 

Udstyrsvarianter

Den nye Renault Captur findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

Videogennemgang af den nye Renault Captur

Se vores videogennemgang af Renault Captur, hvor vi blandt andet fortæller om nøglefri kort, infotainmentsystem og kørecomputer, navigation og Apple CarPlay, hvordan man tilslutter ens telefon til bilen med Bluetooth og brugen af fartpilot og fartbegrænser. 

Anmeldelser af Renault Captur

Captur er Renaults populære SUV i miniklassen. Den er nu kommet i en helt ny generation med masser af moderne teknik og et lækkert design. En plugin-hybrid dukker også op. ”
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)


Renault Captur har både stilen og de praktiske kvaliteter, der gør den til en trendsætter for en ny og spændende klasse af kompakte crossovers.
- Hvilkenbil.dk (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet