Reanult privatleasing hos Pedersen & Nielsen

Privatlease din næste Renault hos Pedersen & Nielsen, vi tilbyder privatleasing på en lang række modeller. Vil du have ekstra udstyr eller tilbehør? Kontakt os, så får vi lavet en aftale som passer præcis til dig.

Renault Twingo

NY Renault Clio

Renault Clio ST

NY Renualt CAPTUR

NY Renault Zoe

Renault Megane

Renault Megane ST

NY Renault Kadjar

Renault Scenic

Renault Grand Scenic

Renault kampagner

Fordele ved Renault privatleasing

Når du privatleaser en Renault ved os, får du altid en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling.  I en privatleasingaftale hos os, indgår service og vedligeholdelse, så du ikke skal bekymre dig om udgifter til service eller vedligeholdelse af bilen. Ved privatleasing skal du heller ikke tænke over om bilen falder i værdi, da du blot skal aflevere bilen til os efter endt leasingaftale. Privatleasing er fordelagtigt for dig der vil have budgetsikkerhed, og ved hvad du betaler for din bil hver måned – du får ingen overraskelser.

 

Få en ny bil hvert 3. år

Når du privatleaser en Renault er standardaftalen på 36 måneder (3 år), så du kan få en spritny bil hvert 3. år med den nyeste teknologi og sikkerhed.

 

Renault leasing specialaftale

Hvis du har nogle specielle ønsker og krav til din Renault, så tag endelige fat i os. Det kan være du vil have ekstraudstyr, ekstra tilbehør eller noget helt tredje. Vi er altid klar til at hjælpe dig, for at finde den rigtige bil til dig. Kontakt vores Renault-afdelinger.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, hvis du har spørgsmål vedrørende privatleasing.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.