Reanult privatleasing hos Pedersen & Nielsen

Privatlease din næste Renault hos Pedersen & Nielsen, vi tilbyder privatleasing på en lang række modeller. Vil du have ekstra udstyr eller tilbehør? Kontakt os, så får vi lavet en aftale som passer præcis til dig.

Megane Electric

Renault Captur E-Tech

Renault Kadjar

Renault Megane ST

Renault Megane E-Tech

Renault Arkana

Renault Arkana E-Tech

Renault Zoe

Renault kampagner

Hvordan virker Renault privatleasing?

Når du privatleaser en Renault hos os, skal ud betale en udbetaling og en fast lav månedlig ydelse. Når du er færdig med leasingperioden, skal du blot aflevere bilen tilbage til os, og vi vil tage et kig på bilens stand og kilometertal. Udbetalingen (også kaldet førstegangsydelse) kan på alt mellem 0 kr. og over 4.995 kr. - det kommer an på modellen og de kampagner vi kører.

 

Fordele ved Renault privatleasing

Når du privatleaser en Renault ved os, får du altid en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling.  I en privatleasingaftale hos os, indgår service og vedligeholdelse, så du ikke skal bekymre dig om udgifter til service eller vedligeholdelse af bilen. Ved privatleasing skal du heller ikke tænke over om bilen falder i værdi, da du blot skal aflevere bilen til os efter endt leasingaftale. Privatleasing er fordelagtigt for dig der vil have budgetsikkerhed, og ved hvad du betaler for din bil hver måned – du får ingen overraskelser.

 

Hvor meget koster Renault privatleasing?

Hver model har deres egen individuelle pris, og hver model har en række udstyrsvarianter, som også varierer i pris, alt efter hvor meget udstyr du vil have i bilen. Se vores Renault prislister i toppen af siden, for at få de mest opdaterede priser.

 

Få en ny bil hvert 3. år

Når du privatleaser en Renault er standardaftalen på 36 måneder (3 år), så du kan få en spritny bil hvert 3. år med den nyeste teknologi og sikkerhed.

 

Privatlease Renault E-Tech Plug-in hybrid- og hybrid-modeller

Nu kan du også privatlease den nye og populære E-Tech modeller fra Renault. Du kan både privatlease hybrid- og plug-in hybrid-modeller. Med en E-Tech modellerne får du en bil som kan køre på ren el på de kortere ture. På de længere ture hjælper elmotoren til at køre mere effektiv og længere på literen. Se mere i prislisterne ovenover. 

 

Korttidsleasing af Renault modeller

Elsker du følelsen af en ny bil? Nu er har vi gjort det muligt at kortidslease (nogle kalder det minileasing) vores Renault modeller med 12 måneders binding. Så har du mulighed for at få følelsen og duften af en ny bil hvert år. Kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen Renault afdeling for at få mere information.

 

Privatlease Renault el og hybridbiler

Du har selvfølgelig også mulighed for at privatlease Renaults udvalg af el- og hybridbiler. Du kan eksempelvis privatlease Renault ZOE med 12 måneders binding og 10.000 km. om året.

Renault E-TECH hybrid modeller er ved at indtage markedet for plug-in hybrid og hybrid biler, hvor du selvfølgelig også har mulighed for at privatlease Renault E-TECH Hybrid modeller. Se vores prislister øverst på siden eller kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen Renault afdeling.

 

Renault leasing specialaftale

Hvis du har nogle specielle ønsker og krav til din Renault, så tag endelige fat i os. Det kan være du vil have ekstraudstyr, ekstra tilbehør eller noget helt tredje. Vi er altid klar til at hjælpe dig, for at finde den rigtige bil til dig. Kontakt vores Renault-afdelinger.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, hvis du har spørgsmål vedrørende privatleasing.

Vores Renault privatleasing kampagner