Mazda MX-30

Mazda MX-30 er Mazdas første smarte og praktiske elbil.

 

200 km. rækkevidde i MX-30

Mazda har valgt at udstyre Mazda MX-30 med et 35,5 kWh batteri, hvilket giver bilen en rækkevidde på ca. 200 km ved blandet kørsel ifølge WLTP. Mazda har bevidst valgt et batteri med en kortere rækkevidde, da de har foretaget en undersøgelse på over 12.000 personer i Europa, som viste at den gennemsnitlige europæer kører 48 km. om dagen. De 200 km. rækkevidde passer derfor til de fleste danskere og derudover har bilen ikke en stort og tungt batteri, som den skal køre rundt med, som man alligevel ikke får brugt.

 

Overraskende rummelig

Mazda MX-30 er en kompakt SUV, hvor der både er plads til fire voksne i bilen og et stort rummelig bagagerum, som kan rumme både rejsekufferter og barnevogne.

 

5 stjernet sikkerheds i MX-30

Mazda MX-30 har fået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP-sikkerhedstest. Scoren for voksenbeskyttelse er den højeste score som er opnået efter de nye testprocedurer blev introduceret i 2020. Det er det hidtil bedste resultat i denne kategori blandt de biler, der er testet efter de nye regler. Samtidig opnår den en flot score på 87% for sin evne til at beskytte børn i bilen. Forklaringen på de gode resultater er at MX-30 har en solid konstruktion og et stort udvalg af passivt og aktivt sikkerhedsudstyr.

 

Mazda MX-30 udstyrsvarianter

Mazda MX-30 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

 Anmeldelse af Mazda MX-30

Mazda MX-30 er en forfriskende anderledes, veludstyret og grundlæggende lækker og velkørende elbil. Det lille batteri har klare fordele...”
- FDM (Læs anmeldelsen her)


Mazda har lige fra begyndelsen satset på, at skabe en bil med fremragende køreegenskaber og skræddersyet til de områder, hvor behovet for elektriske biler giver mest mening, nemlig i byerne og især de største af dem. Man meldte fra begyndelsen ud, at man ikke satsede på en længere rækkevidde end 200 kilometer (265 km ved bykørsel). Det realiseres med et 35,5 kWh litium-ion batteri.
- Motorsiden (Læs anmeldelsen her)

 

Mazdas Skyactiv-X-motor er utroligt vellykket. Sammen med det omfattende udstyr og den fede finish burde det udløse fem stjerner til CX-30.
- Hvilkenbil (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet