Mazda2 2023

Mazda2 er Mazdas smidige og stilfulde minibil. Den er underholdende og sporty, og byder både på et sofistikeret udvendigt design, en kabine der er skabt til komfort og køreglæde, og nu kan du endda også få Mazda2 som hybrid.

 

Den prisvindende designfilosofi i Mazda2

Som et perfekt udtryk for den prisvindende designfilosofi “Kodo - Soul of Motion” har Mazda2 rene og smukke linjer, der udstråler fart og bevægelse. Det tiltalende ydre følges op af en raffineret kabine med en fremragende ergonomi, god plads og flot finish. Takumi-Nuri, Mazdas kvalitetslakeringsteknologi, giver indtrykket af en håndmalet prototype: “Takumi” betyder håndværker. Denne teknologi sikrer den enestående dybde og glans i Mazdas speciallakeringer.

Med Mazda2 har du også mulighed spændende muligheder for at personaliserer farven. Her kan du nemlig farvekoordinere visse versioner med forskellige farver til hjulkapsler, kølergrill, pyntedele til for- og bagenden og dekorative paneler i kabinen.

 

Mazda2 er designet med mennesket i fokus

Mazda bruger avancerede teknikker til at studere, hvordan mennesker bevæger sig og reagerer, så deres ingeniører og udviklere sammen kan frembringe et design, der sætter mennesket i centrum. Når det føles afslappende og naturligt at køre i bilen, giver det en følelse af tryghed og sikkerhed, som frembringer den ultimative køreglæde. Alt dette takket være filosofien Jinba Ittai, som giver samhørighed mellem fører og bil.

 

Den fornyede og forbedret Mazda2

Den nye Mazda2 er meget mere end blot et facelift. Du får et helt nyt frontdesign, aluminiumsfælge, full-led forlygter, avancerede sikkerhedsfunktioner og parkeringssensorer der gør både parkering og kørsel sjovere.

Med den nye Mazda2 kan du bruge Apple CarPlay trådløst og Android Auto via kabel. Dermed kan du nyde din yndlings musik og finde frem til din destination ved at bruge navigation.

Under motorhjelmen på 2023-udgaven af Mazda2 finder du den nye e-Skyactiv G-motor med forbedret brændstofeffektivitet, samtidig med at den opretholder en høj ydelse. Mazda2 er designet til at sikre en uforlignelig køreoplevelse med en enestående følelse af kontrol.

 

Innovativ sikkerhed

Den nye Mazda2 2023 er spækket med innovativt sikkerhedsudstyr. Du har blandt andet mulighed for at få 360-graders kamera, som hjælper dig med at parkere selv de sværeste steder. Her kan du nemlig takket være 360-graders kameraet se alt omkring.

Skiltegenkendelsessystemet (TSR) hjælper dig med at være opmærksom på vigtige advarsler eller vejskilte, så du kan koncentrerer mere om trafikken, mens du bevarer overblikket.

Den avanceret bremsehjælp hjælper i de situationer hvor du skulle overse en fodgænger eller et køretøj ved lavere hastigheder.

De adaptive LED-forlygter med aktiv justering overvåger vejen forude, og skifter automatisk mellem nær- og fjernlys, når modkørende køretøjer registreres.

360-graders kameraet, skiltegenkendelsessystemet, bremsehjælp og adaptive LED-forlygter er alle del af en ekstraudstyrspakke til visse modeller mod merpris.

 

Mazda2 udstyrsvarianter

Mazda2 er meget mere end blot et stilfuldt design og en behagelig kabine. Mazda2 er nemlig proppet med den nyeste teknologi og det nyeste udstyr fra Mazda. Du kan for eksempel få et head-up display, som giver dig de vigtigste funktioner i ruden. Det er noget man ikke ser i andre minibiler.

Mazda2 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelse af Mazda2

Her har vi samlet forskellige Mazda2 test og anmeldelser fra forskellige medier:

Mazda 2 får nu en opdatering, der bringer den dynamiske hatchback på omgangshøjde med mange konkurrenter.
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)


Mazda 2 er en letkørt, velkørt bybil. Rent teknisk har du ikke meget at vælge mellem, men det gør ikke spor, da Mazda har udstyret bilen med en god og økonomisk motor, og koblet den til minibilssegmentets mest velskiftende manuelle gearkasse.
- Bilbasen (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet