Mazda2

Mazda2 er Mazdas smidige og stilfulde minibil. Den har netop fået et helt nye facelift, der byder både på et sofistikeret udvendigt design, en kabine der er skabt til komfort og køreglæde, og nu kan du også få Mazda2 som hybrid.

 

Den prisvindende designfilosofi i Mazda2

Som et perfekt udtryk for den prisvindende designfilosofi “Kodo - Soul of Motion” har Mazda2 rene og smukke linjer, der udstråler fart og bevægelse. Det tiltalende ydre følges op af en raffineret kabine med en fremragende ergonomi, god plads og flot finish. Takumi-Nuri, Mazdas kvalitetslakeringsteknologi, giver indtrykket af en håndmalet prototype: “Takumi” betyder håndværker. Denne teknologi sikrer den enestående dybde og glans i Mazdas speciallakeringer.

 

Mazda2 er designet med mennesket i fokus

Mazda bruger avancerede teknikker til at studere, hvordan mennesker bevæger sig og reagerer, så deres ingeniører og udviklere sammen kan frembringe et design, der sætter mennesket i centrum. Når det føles afslappende og naturligt at køre i bilen, giver det en følelse af tryghed og sikkerhed, som frembringer den ultimative køreglæde.

 

Den fornyede og forbedret Mazda2

Den nye Mazda2 er meget mere end blot et facelift. Du får et helt nyt frontdesign, aluminiumsfælge, full-led forlygter, avancerede sikkerhedsfunktioner og parkeringssensorer der gør både parkering og kørsel sjovere.

 

Mazda2 udstyrsvarianter

Mazda2 er meget mere end blot et stilfuldt design og en behagelig kabine. Mazda2 er nemlig proppet med den nyeste teknologi og det nyeste udstyr fra Mazda. Du kan for eksempel få et head-up display, som giver dig de vigtigste funktioner i ruden. Det er noget man ikke ser i andre minibiler.

Mazda2 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelse af Mazda2

Her har vi samlet forskellige Mazda2 test og anmeldelser fra forskellige medier:

Men der er meget mere ved faceliftet. Tydeligt er den kraftigt forbedrede støjdæmpning, der reducerer både vind- og dækstøj... Desuden er sikkerheden ført up to date. Nødbremsen er kraftigt forbedret til at fungere op til 80 km/t. og reagere på fodgængere. Og i modsætning til hidtil er nødbremsen standard i alle udgaver… Der er også kommet en effektiv vognbaneassistent, blindvinkelalarm og 360-graders kamera – afhængig af udstyrsversion. Endvidere er forlygterne nu LED i alle udgaver – og med avanceret matrix-teknik i topudgaven. Hidtil var LED dyrt ekstraudstyr til kun topmodellen… I kabinen kan man glæde sig over nye (og gode) forsæder, og materialerne de fleste steder er opgraderet med mere lækre overflader. Desuden er der kommet Apple CarPlay og Android Auto, og rattet er nyt, større og med bedre knapper – hentet fra Mazda 3/CX-30 og med mulighed for varme. ”
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)


Mazda 2 er en letkørt, velkørt bybil. Rent teknisk har du ikke meget at vælge mellem, men det gør ikke spor, da Mazda har udstyret bilen med en god og økonomisk motor, og koblet den til minibilssegmentets mest velskiftende manuelle gearkasse.
- Bilbasen (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet