Maxus e-Deliver 9

 

Maxus e-Deliver 9 er din ultimative løsning, når det kommer til rummelig og pålidelig transport af større grupper og kræver kun B-kørekort. 

 

Avanceret teknologi og udstyr

Udstyret med avancerede teknologier sætter Maxus e-Deliver 9 nye standarder for, hvad du kan forvente af en elektrisk personbil. Funktioner som adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse og bakkamera gør hver køretur sikker og problemfri. Det intuitive infotainment-system giver passagererne mulighed for at nyde underholdning undervejs, mens føreren har adgang til alle nødvendige kørselsoplysninger og -funktioner.

 

Ydeevne og kraftfuldt drivsystem

e-Deliver 9 er 100 % elektrisk og har en rækkevidde på op til 296 km. ved kombineret kørsel (WLTP).*

Med et kraftfuldt elektrisk drivsystem tilbyder Maxus e-Deliver 9 imponerende ydeevne og acceleration, selv med fuld last. Den elektriske motor leverer øjeblikkelig kraft og en jævn kørselsoplevelse, mens den samtidig bidrager til en mere støjsvag og miljøvenlig transport.

*Vær opmærksom på, at rækkevidde påvirkes af mange variabler som ekstraudstyr, køremønster, temperatur, lufttryk i hjul m.m.

 

Rummelig kabine med 9 sæder

Maxus e-Deliver 9's rummelige kabine giver plads til op til ni passagerer, hvilket gør den ideel til familieudflugter, virksomhedens pendling eller transport af grupper. De komfortable sæder og generøse benplads sikrer, at alle passagerer kan nyde en behagelig rejse, uanset hvor lang turen er.

 

Oplev Maxus e-Deliver 9 hos Pedersen & Nielsen

Besøg os i dag for at lære mere om Maxus e-Deliver 9 og book din prøvetur. Uanset om du har brug for en pålidelig transportløsning til familien, virksomheden eller institutionen, vil Maxus e-Deliver 9 imponere med sin plads, komfort og avancerede teknologi.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet