Den nye Kia Sorento

Den nye Kia Sorento har fået et markant og moderne look, men er den rummelige og store syv-personers SUV, som man kender som tidligere. Den nye Sorento har allerede vundet flere priser internationalt – blandt andet ”Det Gyldne Rat 2020” i kategorien ”Store SUV’er”. Sorento er familiebilen for dig, der har brug for en praktisk og fleksibel bil krydret med et elegant interiør og eksklusive materialer. Som med alle andre KIA-modeller får du naturligvis syv års garanti.

Kia Sorento findes også som plug-in hybrid - altså en bil med både benzinmotor og batteri, som kan oplades med et kabel. Du kan læse mere om Kia Sorento Plug-in Hybrid her.

Kia Sorento er rummelig og fleksibel

Den nye Kia Sorento kan nemt omdannes fra en 5-personers SUV til en 7 personers SUV samtidig er det ligeså nemt at forvandle bilen til en rummelige transporter med en bagagerumskapacitet på op til 821 l. Bagsæderne har en 40:60 splitfunktion, så du nemt blok kan lægge den ene del af bagsædet.

Læn dig tilbage i de bløde sæder med læderindtræk, hvor der på både anden og tredje sæderække er masser af benplads, så alle bilens passagerer kan nyde enhver køretur i Kia Sorento.

 

Kia Sorento kommer med den nyeste teknologi

Den nye Sorento byder på det nyeste og mest avancerede teknologi samt udstyr fra Kia. Kia Sorento kommer blandt andet med: to displays, DRIVE Wise teknologier (såsom Intelligent fartpilot, Hastighedsadvarsel, blindvinkel monitor, Fjernbetjent parkeringsassistent og meget mere), elektrisk bagklap som åbner når du er tæt på den, automatgearkasse, hybrid-system og meget mere, Alt for at gøre din hverdag nemmere.

 

Med Kia Sorento får du ægte kvalitet

Den nye kabine er ergonomisk og førerorienteret med elementer, der er placeret, så det er let at betjene. Kabinen er spækket med eksklusive materialer af høj kvalitet. Med soft touch-stof- og læder, højglanspolerede detaljer samt detaljer i satinkromfinish udstråler Sorento ægte luksus rent visuelt, og materialerne giver en Premium-fornemmelse, når du rører ved dem.

 

Kia Sorento giver dig kraft, effektivitet og rendyrket køreglæde

Den nye Kia Sorento fås med de nyeste dynamiske motorer, som omfatter en 2,2-liters CRDi-dieselmotor med enten forhjulstræk eller firehjulstræk. Sorento er udstyret med en 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som leverer lynhurtigt og næsten umærkeligt gearskifte, så køreoplevelsen bliver mere dynamisk.

Terrain Mode Select (TMS) giver dig mulighed for at skifte mellem køreindstillingerne (Eco, Comfort, Sport og Smart) og Terrain-indstillingerne (Snow, Mud og Sand). De forskellige indstillinger ændrer bilens måde at styre, skifte gear og accelere og meget andet.

 

Kia Sorento udstyrsvarianter

Kia Sorento findes i flere forskellige udstyrsvarianter. Læs mere om udstyrsvarianterne ved at trykke på knappen herunder.

   

Anmeldelser af Kia Sorento

Denne nye generation af Kia Sorento er enorm, og den er proppet med udstyr."
- FDM (Læs mere her)

 

” Kabinekvalitet til UG. Hvis du har en sidste tilbageværende portion skepsis for koreansk kabinekvalitet, bliver det sat til skamme i den nye Sorento. Det eksklusive nappalæder, der er ekstraudstyr og tilvalgt i testbilerne, både ser og føles dyrt. Stolene er store og bløde; igen med amerikanske associationer. ”

- Bilbasen (Læs mere her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet