Den nye Kia Sorento Plug-in Hybrid

Den nye Kia Sorento Plug-in Hybrid har fået et markant og moderne look, men er den rummelige og store syv-personers SUV, som man kender som tidligere. Den nye Sorento Plug-in Hybrid har allerede vundet flere priser internationalt – blandt andet ”Årets bil 2020” af Auto Bild Allrad. Sorento Plug-in Hybrid er familiebilen for dig, der har brug for en praktisk og fleksibel bil krydret med et elegant interiør, eksklusive materialer og en lav emissionskørsel. Som med alle andre KIA-modeller får du naturligvis syv års garanti.

Kia Sorento Plug-in Hybrid er bare større

Har du seks passagerer? Intet problem. Den nye KIA Sorento Plug-in Hybrid kan nemt omdannes fra en 5-personers SUV til en 7-personers SUV, og samtidig er det ligeså nemt at forvandle bilen til en rummelige transporter med en bagagerumskapacitet på op til 809 l - noget af det største indenfor elektrificerede SUV. Bagsæderne har en 40:60 splitfunktion, så du nemt kan lægge den ene del af bagsædet.

Læn dig tilbage i de bløde sæder med læderindtræk, hvor der på både anden og tredje sæderække er masser af benplads, så alle dine passagerer kan nyde enhver køretur i KIA Sorento Plug-in Hybrid.

 

Kia Sorento Plug-in Hybrid er udstyret med den nyeste teknologi

Den nye Sorento Plug-in Hybrid byder på det nyeste og mest avancerede teknologi og udstyr fra Kia. Kia Sorento Plug-in Hybrid kommer blandt andet med: to displays, DRIVE Wise teknologier (såsom intelligent fartpilot, blindvinkel monitor, fjernbetjent parkeringsassistent, Lane Following Assist) og meget mere. De 12 højtalere fra Bose sikre en fantastisk lydoplevelse i surround sound. Lyden kan selvfølgelig blive leveret af din telefon i form af musik og podcasts, alt i mens den bliver opladet trådløst. Alt for at gøre din hverdag nemmere.

 

Med Kia Sorento Plug-in Hybrid topkvalitet

Den nye kabine er ergonomisk og førerorienteret med elementer, der er placeret, så det er let at betjene. Kabinen er spækket med eksklusive materialer af høj kvalitet. Med ambientbelysning i den ekstra støjsvage kabine er Sorento Plug-in Hybrid ægte luksus rent visuelt og auditivt, og materialerne giver en premium-fornemmelse, når du rører ved dem. Samtidig har du heads-up-displayet for an dig, som hjælper dig med at holde øjnene på vejen, samtidig med at du har køredata i synsfeltet.

 

Kia Sorento Plug-in Hybrid giver dig kraft, effektivitet og lav emission

Den nye Kia Sorento Plug-in Hybrid fås med den nyeste, dynamiske motorer - en 1,6-liters T-GDi-PHEV-motor med 265 hk. Sorento Plug-in Hybrid er udstyret med en 6-trins automatgearkasse, som leverer lynhurtigt og næsten umærkeligt gearskifte, så køreoplevelsen bliver mere dynamisk. Samtidig kan du via gearskiftekontakten på rattet selv skifte gear hurtigt og nemt for en endnu mere sporty oplevelse.

Batteriet i Kia Sorento Plug-in Hybrid kan med sit 13,8-kWh højvoltsbatteri sikre en god køreoplevelse, og det bliver samtidig opladet når du er i påløb og bremser.

Terrain Mode Select (TMS) giver dig mulighed for at skifte mellem køreindstillingerne (Eco, Sport og Smart) og Terrain-indstillingerne (Snow, Mud og Sand). De forskellige indstillinger ændrer bilens måde at styre, skifte gear og accelerere og meget andet.

 

KIA Sorento Plug-in Hybrid udstyrsvarianter

KIA Sorento Plug-in Hybrid findes i flere forskellige udstyrsvarianter.

     

Anmeldelse og test af Kia Sorento Plug-in Hybrid

”i top-3 over samtlige plug-in hybrider jeg har kørt"
- Biltesteren (Se testen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet