Den nye Kia Niro

Den nye Kia Niro er nu landet hos Pedersen & Nielsen i Grenaa, Randers og Risskov.

Den nye crossover fra Kia har fået et helt nyt futuristisk design, og fås som både plug-in hybrid og elbil. Dertil har både teknologien og sikkerheden fået et løft, som du kan læse meget mere om på denne side.

Kia Niro er helt klart en prøvetur værd, så book tid online allerede nu.

   

Plug-in hybrid eller elbil?

Den nye Kia Niro fås som skrevet, både som plug-in hybrid og elbil. Herunder kan du læse mere om de to former for elektrificerede biler.

Kia Niro Plug-in Hybrid har fået et større batteri end forgængere på 11,1 kWh, som giver en elektrisk rækkevidde på op til 61-65 km*. Med en Kia Niro Plug-in Hybrid har du dermed mulighed for at kører på ren el, når du f.eks. skal på arbejde eller handle ind, og køre på benzin, når du skal på længere ture. Løber batteriet tør for strøm, så slår bilen bare over på benzinmotoren, og du kan fortsætte din tur ubekymret.

Kia Niro EV (electric vehicle) fortsætter Kias række af imponerende elbiler, som bl.a. tæller Årets Bil i Europa 2022, Kia EV6. Kia Niro EV har en rækkevidde på op til 460 km**, og kan lades fra 10-80 % på ca. 43 min. ved max ladeeffekt (hurtigopladning). Normalopladning fra 0-100 % tager ca. 6,5 timer. Får du installeret en ladeboks derhjemme, slipper du tilmed for turene på tankstationen, og kan i stedet f.eks. lade bilen i garagen eller carporten i løbet af natten. Læs mere op ladeløsninger til hjemmet her.

   

Futuristisk high-tech

Kia Niros nye design har allerede begejstret i bilverdenen, og med god grund. Selvom Niro er vokset i forhold til sin forgænger, så bliver det markante crossover-look suppeleret af slanke og aerodynamiske linjer. Heartbeat-lygterne og tigerface-signaturfronten giver et i øjenfaldende sporty look, og sammen med de specialdesignede alufælge i forskellige størrelser er Kia Niro virkelig en bil, som fremstår både futuristisk, praktisk og veldesignet. Niro har fået et større bagagerum på 348 l, og en 20 l frunk i Niro EV, som er et ekstra bagagerum under motorhjelmen, hvor du f.eks. kan opbevare dit ladekabel.

Det er ikke kun udenpå at Kia Niro er futuristisk og hightech. Indvendigt bugner teknologien frem i et kabinemiljø, som er designet til at alt skal være nemt at betjene og indenfor rækkevidde fra førersædet. Både klimaindstillinger, infotainment og navigation er alt sammen nemt at betjene på farten. Dertil sørger det projiceret headup-display på forruden for at du ikke behøver at fjerne blikket fra vejen, når du skal tjekke din hastighed og navigationsanvisninger.***

De to 10,25" skærme i instrumentbrættet og midterkonsollen har både Android Auto og Apple CarPlay, så du kan koble din telefon til bilen, og bruge dine foretrukne musik- og navigationsapps. Aktiverer du stemmegenkendelse, kan du endda stemmestyrer det hele. Derudover indeholder Kia Niro også funktioner som: nærmeste ladestation, vejrudsigt og tilgængelige parkeringsmuligheder.***

De komfortable sæder, som afhængigt af udstyrsniveau, kommer i forskellige slags vegansk kunstlæder, giver dig en behagelig oplevelse på de længere ture, og du kan tilmed oplade din telefon trådløst i opbevaringspladsen i midterkonsollen. Endeligt har du muligheden for Harman/Kardon-lydsystem afhængigt af modellen. Læs mere om de forskellige modeller i prislisten øverst på siden. 

Med Kia Connect-appen kan du bruge funktioner som Find min bil, som hjælper med at lokalisere din bil, Last-Mile Navigation, som navigerer dig til dit slutpunkt i navigationen, hvis du er nødt til at gå det sidste stykke, og Send til bil, som gør at du kan planlægge din tur fra telefonen, og overføre det direkte til bilen, når du skal køre.***

 

Intelligente sikkerhedsteknologier

Kia Niro har med sine DriveWise-førerassistentsystemer tilføjet en række tiltag, som sikrer både bilens passagerer og fodgængere.

Motorvejsassistenten hjælper dig med at holde afstanden til forankørende, og holder dig i din bane i f.eks. sving. Er der en bil i en blind vinkel, bliver du advaret med både lys og lyd fra blindvinkelassistenten. Dermed er du altid opmærksom på dine omgivelser.***

Den udvidet nødbremse slår slår automatisk til på baggrund af kamera- og radardata i situationer hvor en uventet fodgænger, cykelist eller bil skulle krydse vejen. En advarsel vil blive vist i instrumentenheden, og bremserne bliver aktiveret for at undgå en kollision.

Ulykker kan opstå mange steder, og ikke kun på vejene. Med parkeringskollisionsassistent kan du bakke ud af parkeringsbåse med ro i sjælen, da du vil blive advaret, hvis der være en kollisionsrisiko. Bliver risikoen øget, bremser Kia Niro af sig selv, for at undgå en ulykke.

 

Udstyrsvarianter

Kia Niro findes i flere forskellige udstyrsvarianter, som du kan læse mere om ved at trykke på linket herunder.

   

Kia 7 års garanti

Med Kia får du

  • 7 års garanti / maks. 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks. 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / ubegrænset km

 

Anmeldelser af Kia Niro

”Den største sten i skoen er væk, og Kia Niro er nu endelig blevet lige så elskelig udenpå, som den er indeni.”
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

"Elbilen kan lade hurtigere, men særligt plugin-hybriden har gjort store fremskridt."

- FDM (Læs anmeldelsen her)

"Kia Niro EV er en elbil med masser af lækkert udstyr til føreren og fine forhold for alle passagererne."

- FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

*Niro Plug-in Hybrid-forbrug: Op til 125 km/l ved blandet kørsel (WLTP). CO2 : 18,0 g/km under kørsel. Op til 65 km på ren el. Energiforbrug: Ned til 129 Wh/km. Opladning: Op til 100% ned til 3,5 timer ved 3,6 kW. Batteri: 11,1 kWh. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, vejrforhold og udstyr. Ladehastighed afhænger af flere omstændigheder, bl.a. ladestander, strømforsyning til denne, udendørstemperatur etc. Der kan forekomme omkostninger til ladeboks og installation heraf. Modellerne er vist med ekstraudstyr. Op til 7 års fabriksgaranti, dog maks. 150.000 km.

**Niro EV-rækkevidde: Op til 460 km ved blandet kørsel (WLTP). CO2 : 0 g/km under kørsel. Energiforbrug: Ned til 162 Wh/km. Opladning: Fra 10-80% ned til 43 min. ved min. 72 kW. Batteri: 64,8 kWh. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, vejrforhold og udstyr. Ladehastighed afhænger af flere omstændigheder, bl.a. ladestander, strømforsyning til denne, udendørstemperatur etc. Der kan forekomme omkostninger til ladeboks og installation heraf. Modellerne er vist med ekstraudstyr. Op til 7 års fabriksgaranti, dog maks. 150.000 km.

***Modelafhængigt ekstraudstyr.