Autoriserede KIA værksteder hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning - få serviceret din KIA

Autoriseret Kia-værksted hos Pedersen & Nielsen

Hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning er vi stolte af at have hele tre autoriserede Kia værksteder. Med et autoriseret værksted som os, beholder du altid fabriksgarantien, og vi bruger kun reservedele, som er godkendt af Kia. Vores mekanikere, teknikere og værkførere er uddannet og specialiseret i alle Kia modeller – både nye som gamle. Besøg en af vores tre Kia værksteder i Jylland - vi er klar til at tage et kig på din bil med alt fra service til reparation.

Book din værkstedstid online her

Fordele ved et autoriseret Kia værksted

  • Vores mekanikere er specialuddannet hos Kia
  • Vores værksteder er specialtrænet til at håndtere hybrid og elbiler
  • Vi bruger kun originale reservedele som er godkendt af Kia
  • Vores værksteder har det nyeste værktøj og testudstyr
  • Du beholder din syv års fabriksgaranti, som er et af mærkevarerne hos Kia biler

 

Vi lover derudover at

  • Vi foretager intet ekstraarbejde uden din accept, hvis vi mener der er mere som skal skiftets end aftalt, vil vi kontakte dig inden vi påbegynder reparationerne.
  • Når vi går din Kia igennem på vores værksteder, ser vi også på om der skal laves noget forbyggende inden en eventuel fejl sker, som vil reducere dine udgifter i længden
  • Vi giver en fast og konkurrencedygtig pris inden arbejdet påbegyndes og vi gennemgår fakturaen punkt for punkt, når du afhenter din bil.

 

Vi kan lave alle slags reparationer på din Kia

Når du køber en ny Kia, får du hele 7 års fabriksgaranti med i prisen. Så skulle der ske noget med din bil, så kom endelig forbi en af vores værksteder, så vi kan tage et kig på fejlen. På vores værksteder kan vi lave alt fra udvendige reparationer, glasreparationer til indvendige og mekaniske reparationer. Så kontakt endelig dit nærmeste værksted, for at få en konkurrencedygtig pris på lige netop det din bil skal have lavet.

 

Få den bedste Kia Service

Hos Pedersen & Nielsen er hver eneste Kia service uden overraskelser. Bilerne er så moderne med både bremseassistenter og andre teknologier, som har brug for at sensorerne i bilen virker. Når vi laver service går vi inspicerer vi alle kontrolpunkter, så du er sikker på at de Kia kører som ny, og alle sikkerhedsfunktionerne virker. Vi overholder din bils vedligeholdelsesprogram, og får dig til at føle dig tryg i din bil efter et Kia Service.

 

Få en Kia serviceaftale

Vi tilbyder også serviceaftaler, hvor vi tilbyder autoriseret service, lånebil når din bil er til service og blandt andet dækopbevaring til en fast lav månedlig ydelse. Læs mere om vores serviceaftaler her.

Kontakt dit nærmeste Pedersen & Nielsen Kia værksted for at få et tilbud på en serviceaftale.

 

Book din værkstedstid online

Book din Kia værkstedstid online her, eller kontakt vores Kia værksteder her.

 

 

Kia værksted Randers

Få serviceret din Kia på vores autoriseret værksted i Randers.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Kia værksted Risskov

Få serviceret din Kia på vores autoriseret værksted i Risskov.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Kia værksted Grenaa

Få serviceret din Kia på vores autoriseret værksted i Grenaa.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her