Autoriserede Dacia værksteder hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning - få serviceret din Dacia

Autoriseret Dacia-værksted hos Pedersen & Nielsen

Hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning er vi stolte af at have hele syv autoriserede Dacia-værksteder. Med et autoriseret værksted som os, beholder du altid fabriksgarantien, og vi bruger kun reservedele, som er godkendt af Dacia. Vores mekanikere, teknikere og værkførere er uddannet og specialiseret i alle Dacia-modeller – både nye som gamle. Besøg et af vores Dacia-værksteder i Jylland - vi er klar til at tage et kig på din bil med alt fra service til reparation.

Book din værkstedstid online her

Fordele ved et autoriseret værksted

Når du vælger et autoriseret værksted er du sikker på at din Dacia bliver håndteret korrekt, og at vi ved hvad vi laver på bilen. Som autoriseret værksted er vores mekanikere specialuddannet hos Dacia, så de er klar til at håndtere både nye som gamle modeller og vi kan klare både serviceeftersyn men også de større reparationer.

På vores værksteder bruger vi også kun originale og godkendte reservedele fra Dacia. Vi har også det nyeste værktøj og testudstyr, så vi effektivt og hurtigt kan fejlfinde problemet med bilen og udbedre det. Til sidst beholder du fabriksgarantien, så du kan føle dig tryg i fremtiden, hvis der skulle sket noget med din Dacia.

 

Vi lover derudover at

  • Vi foretager intet ekstraarbejde uden din accept, hvis vi mener der er mere som skal skiftets end aftalt, vil vi kontakte dig inden vi påbegynder reparationerne.
  • Når vi går din Dacia igennem på vores værksteder, ser vi også på om der skal laves noget forbyggende inden en eventuel fejl sker, som vil reducere dine udgifter i længden
  • Vi giver en fast og konkurrencedygtig pris inden arbejdet påbegyndes og vi gennemgår fakturaen punkt for punkt, når du afhenter din bil.

 

Dacia Care – Hvad er det?

Dacia Care er Dacias egen serviceaftale, hvor du kan tegne en Dacia Care aftale indenfor de første 12 måneder efter din bil er blevet indregistreret.

Du giver et fast månedligt beløb, hvor du får:

  • Alle omkostninger er dækket ved service, selv udskiftning af olie, oliefilter, pærer og andre service eller sliddele. Dog indgår dæk og batteriet i din fjernbetjening ikke.
  • Du skal ikke bekymre dig om uventede og dyre reparationer.
  • DACIA ASSISTANCE gælder, hvis din Dacia kommer ud for et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud, så du ikke kan fortsætte din kørsel. Et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud, så kørslen ikke kan fortsættes.
  • Alt service-, vedligeholdelse- og reparationsarbejde på bilen er udført i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter.
  • Du har mulighed for at forlænge din bils garanti med op til 6 år.

Dacia Care omfatter ikke udgifter til finansiering og forsikring, lånebil ved service, dæk og dækopbevaring, hente/bringe-service ved serviceeftersyn, påfyldning af AdBlue-væske, påfyldning af sprinklervæske mellem eftersyn, mv. jf. generelle betingelser.

Kontakt vores nærmeste Dacia-afdeling, så kan vi fortælle mere om mulighederne med vores egen serviceaftale og Dacia Care serviceaftale.


Dacia-værksted Aalborg

Få lavet service og reparationer på vores Dacia-værksted i Aalborg.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her


Dacia-værksted Frederikshavn

Få lavet service og reparationer på vores Dacia-værksted i Frederikshavn.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her


Dacia-værksted Randers

Få lavet service og reparationer på vores Dacia-værksted i Randers.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her


Dacia-værksted Risskov

Få lavet service og reparationer på vores Dacia-værksted i Risskov.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her


Dacia-værksted Grenaa

Få lavet service og reparationer på vores Dacia-værksted i Grenaa.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her


Dacia-værksted Aabenraa

Få lavet service og reparationer på vores Dacia-værksted i Aabenraa.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her


Dacia-værksted Sønderborg

Få lavet service og reparationer på vores Dacia-værksted i Sønderborg

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her