Autoriserede Dacia værksteder hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning - få serviceret din Dacia

Autoriseret Dacia Værksted hos Pedersen & Nielsen

Som autoriseret Dacia værksted passer vi godt på din bil. Vi kan klare alle former for reparationer, og du beholder selvfølgelig bilens fabriksgaranti. Besøg en af vores seks Dacia værksteder i Jylland, hvor vores mekanikere, teknikere og værkfører kan hjælpe med alt omkring din Dacia.

 

Fordele ved et autoriseret værksted

Når du vælger et autoriseret værksted er du sikker på at din Dacia bliver håndteret korrekt, og at vi ved hvad vi laver på bilen. Som autoriseret værksted er vores mekanikere specialuddannet hos Dacia, så de er klar til at håndtere både nye som gamle modeller og vi kan klare både serviceeftersyn men også de større reparationer.

På vores værksteder bruger vi også kun originale og godkendte reservedele fra Dacia. Vi har også det nyeste værktøj og testudstyr, så vi effektivt og hurtigt kan fejlfinde problemet med bilen og udbedre det. Til sidst beholder du fabriksgarantien, så du kan føle dig tryg i fremtiden, hvis der skulle sket noget med din Dacia.

 

Vi lover derudover at

  • Vi foretager intet ekstraarbejde uden din accept, hvis vi mener der er mere som skal skiftets end aftalt, vil vi kontakte dig inden vi påbegynder reparationerne.
  • Når vi går din Dacia igennem på vores værksteder, ser vi også på om der skal laves noget forbyggende inden en eventuel fejl sker, som vil reducere dine udgifter i længden
  • Vi giver en fast og konkurrencedygtig pris inden arbejdet påbegyndes og vi gennemgår fakturaen punkt for punkt, når du afhenter din bil.

 

Få den bedste Dacia Service

Hos Pedersen & Nielsen er hver eneste Dacia service uden overraskelser. Vi overholder din bils vedligeholdelsesprogram, vi inspicerer alle kontrolpunkter. Vi får dig til at føle dig tryg i din bil.

Vi tilbyder Dacia service til alle Dacia-modellerne: Duster, Sandero, Logan MCV, Lodgy og Dokker. Kontakt dit nærmeste Dacia værksted her.

Du har også mulighed for at købe en Dacia Serviceaftale til en fast lav månedlig ydelse, som du kan læse om her.

 

Dacia Care – Hvad er det?

Dacia Care er Dacia’s egen serviceaftale, hvor du kan tegne en Dacia Care aftale indenfor de første 12 måneder efter din bil er blevet indregistreret.

Du giver et fast månedligt beløb, hvor du får:

  • Alle omkostninger er dækket ved service, selv udskiftning af olie, oliefilter, pærer og andre service eller sliddele. Dog indgår dæk og batteriet i din fjernbetjening ikke.
  • Du skal ikke bekymre dig om uventede og dyre reparationer.
  • DACIA ASSISTANCE gælder, hvis din Dacia kommer ud for et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud, så du ikke kan fortsætte din kørsel. Et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud, så kørslen ikke kan fortsættes.
  • Alt service-, vedligeholdelse- og reparationsarbejde på bilen er udført i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter.
  • Du har mulighed for at forlænge din bils garanti med op til 6 år.

Dacia Care omfatter ikke udgifter til finansiering og forsikirng, lånebil ved service, dæk og dækopbevaring, hente/bringe-service ved serviceeftersyn, påfyldning af AdBlue væske, påfyldning af sprinklervæske mellem eftersyn, mv. jf. generelle betingelser.

Kontakt vores nærmeste Dacia-afdeling, så kan vi fortælle mere om mulighederne med vores egen serviceaftale og Dacia Care serviceaftale.

 

Dacia værksted Aalborg

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Aalborg.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Dacia værksted Frederikshavn

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Frederikshavn.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Dacia værksted Randers

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Randers.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Dacia værksted Risskov

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Risskov.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Dacia værksted Grenaa

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Grenaa.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Dacia værksted Hjørring

Få lavet service og reparationer på vores Dacia værksted i Hjørring.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her