Dit lokale pladeværksted
hos Pedersen & Nielsen

Vi står klar til at hjælpe, hvis uheldet er ude! 

Har uheldet været ude?
Find vores kontaktinformationer her.

Din bil er i professionelle hænder

Hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning har vi dygtige og faglærte pladesmede/karrosseriteknikere , der står klar til at hjælpe, hvis din bil har fået en skade. Uanset om skaden er stor eller lille, så står vi klar til at hjælpe. Vores pladesmede er udlært til at varetage opgaver helt fra stenslag til store skader. 
Selvom vi er autoriseret forhandler og værksted, så er vi specialiseret i at udbede skader på alle bilmærker, årgange og modeller. Vi sikre en korrekt reparation af skaden, ved altid at følge bilfabrikkens anvisninger.  


Din bil har fået en skade - hvad så nu?

Hvis din bil har fået en skade, så hjælper vi dig igennem hele processen. Kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen afdeling, så vurderer vi omfanget af skaden og tager hele dialogen med dit forsikringsselskab. På den måde sikre vi at din bil er i professionelle hænder hele vejen igennem. Hos Pedersen & Nielsen samarbejder vi med alle forsikringsselskaber.  Når bilen ankommer på vores værksted gennemgår vi skadens omfang samt reparationsbehov, så du ikke er i tvivl om, hvordan den skal repareres og om dit forsikringsselskab dækker skaden.

Du kan finde en oversigt over vores skadesafdelinger nedenfor.

 

Specialiserede karrosseriteknikere

Måden biler bliver lavet, og de komponenter og dele der bruges, ændrer sig hele tiden. Derfor er det vigtigt at vælge et pladeværksted, som har opdateret viden om lige præcis din bil, således at den fortsatte sikkerhed kan garanteres. Hos Pedersen & Nielsen er vores karrosseriteknikere uddannede, og får løbende ny viden gennem uddannelse og kurser. Vores store kompetenceområde og viden betyder, at vi tager i mod alle bilmærker uanset årgang og model.