Dækskifte hos Pedersen & Nielsen

Dækvalget er afgørende for sikkerheden. Kører du på sæsondæk (sommer/vinter) skal du skifte dæk, når sæsonen skifter. Når vejret skifter, og temperaturerne nærmer sig 5-7°, giver vinterdæk den bedste sikkerhed. Det anderledes dækmønster og gummi gør at dækket står bedre fast, og ikke slides så hurtigt som vinterdæk, der er lavet af en blødere form for gummi.

Priser på Goodyear vinterhjul:

Priser på Bridgestone vinterhjul:

Priser på Bridgestone komplethjul:

Priser på Volvo komplethjul:

Priser på Volvo komplethjul:

Opbevaring af dæk

Når du får lavet dækskifte, om det er sommer- til vinterdæk eller omvendt, kan Pedersen & Nielsen hjælpe dig med at opbevare de dæk du ikke bruger - så slipper du for selv at have dem stående.

Der er ikke nogen skjulte omkostninger, når du vælger at opbevare dine dæk på vores dækhotel. Du får en regning med en fast pris for opbevaringen, så det gør dit budget overskueligt. Når dine dæk er hos os, skal du ikke bekymre dig om sikkerheden. Vi opbevarer dine dæk under nøje opsyn.

De klare fordele er altså, at du får dine dæk opbevaret til en overskuelig pris, og på et sikkert og opdateret dækhotel, når du får lavet dækskifte hos Pedersen & Nielsen.

Afmonteringsdæk hos Pedersen & Nielsen.

Afmonteringsdæk er dæk fra helt nye biler, der er afmonteret før bilen bliver sendt på gaden, typisk fordi kunden til bilen ønsker anden dæktype i forbindelse med købet.

Afmonteringsdæk er altså helt nye dæk, som vi har mulighed for at sælge til en reduceret pris. Vi har altid et stort udvalg af afmonteringsdæk på lager.

Kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen reservedelsafdeling, og hør nærmere om vi har noget, der passer til din bil.