Suzuki Swift Sport

Oplev ægte køreglæde med Suzuki Swift Sport. Suzuki Swift er blevet lettere, hurtigere og mere sporty end nogensinde. Swift Sport sprudler af selvtillid, og nu er mild hybrid også standard, så du kan fyre den af med god samvittighed! Swift Sport er køreglæde på højeste niveau, og den er fyldt med unikke detaljer og alt i udstyr.

 

Mild hybrid er standard i Suzuki Swift Sport

I den nye Swift er 48V mild hybrid-teknik standard. Det betyder at en lille elmotor sørger for at assistere benzinmotoren ved igangsætninger og accelerationer, så du sparer benzin og CO2-udleding og stadig får masser af sjov.

 

Suzuki Swift Sport er i en liga for sig selv

En komplet re-designet racer skabt til at vække brede smil hele vejen og hele tiden. Spækket med unikke, fede sportsdetaljer og alt i sikkerheds- og komfortudstyr. Den er blevet lettere end sin forgænger og har nu en køreklar vægt på kun 1.020 kg. Og selvom mild hybridteknik nu er standard, kan det godt give lidt sommerfugle i racermaven, når du skyder den af fra 0 til 100 km/t på 9,1 sek. og rammer tophastigheden på 210 km/t.

 

Lækker sportskabine i den nye Suzuki Swift Sport

I Swift Sport skal du selvfølgelig sidde super godt og have fuld kontrol over bilen i de skarpeste sving. Det sørger de lækre bucket-sportssæder med ekstra støtte for. Det D-formede læderrat med piano-sorte detaljer og røde syninger ligger bare godt i hænderne. Sportstemaet i rødt går igen ved instrumentpanelet, midterkonsollen, dørsiderne, sæderne og gearmanchetten, mens sportspedalerne er udført i aluminium.

 

Fokus på køreglæden i Suzuki Swift Sport

Swift Sport drives frem af Suzukis 1.4 Boosterjet turbomotor med 129 heste, mild hybridteknik og 4 cylindere. Sportsgearkassen sørger for hurtige gearskift, og der er godt med kræfter op gennem de 6 gear. Suzukis HEARTECT-platform letter humøret i alle Swift-modeller, men her er undervognen opgraderet med kraftigere krængningsstabilisatorer, Monroe-støddæmpere og bedre for- og baghjulsophæng mv. Alt sammen for at gøre dig max køreglad i låget. 

 

Suzuki Swift Sport udstyrsvarianter

Den nye Suzuki Swift Sport kommer i én udstyrsvariant som er skabt til køreglæde.

 

Suzuki Swift Sport

Som Swift-seriens topmodel er Swift Sport selvfølgelig udstyret til op over begge sidespejle. Her finder du alt i sikkerheds-, komfort- og luksusudstyr, der alt sammen trækker kørehumøret op. Bemærk at prisen er inkl. metallak. Se alt udstyr i pris- og udstyrslisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af Suzuki Swift Sport

En uge bag rattet af den gule Suzuki giver mig lyst til endnu engang at have en Swift Sport i garagen. Det virker som om, modellen er blevet moden i takt med mig selv... Hvis du vil have hverdagssjov, bliver den svær at slå. ”
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet