Den nye Renault Trafic Combi

Den nye Renault Trafic Combi er et populært valg - med et robust design, dynamiske linjer og rummelighed kommer du på køretur, hvor komforten er helt i top.

 

Komfort i højsædet i den nye Renault Trafic Combi

Den nye Renault Trafic Combi tilbyder en stor fleksibilitet hvad angår indretning. Med plads til enten 3, 6 eller 9 sæder giver Trafic Combi dig mange muligheder, så du kan indrette dit interiør, nøjagtigt, som du ønsker. Du får blandt andet et opbevaringsrum på op til 86,3 liter.


Derudover får du et instrumentbord som kommer med en 8” skærm med EasyLink online-navigationssystemet. Derudover har bilen blandt andet også trådløs telefonoplader, easy life-skuffe og XXL kopholder. I køresiden af bilen er rat, betjeninger og gearstang blevet fuldstændig nydesignet for at gøre kørslen nemmere.

 

Helt nye Renault diesel motorer

Renault Trafic kommer med en helt ny dieselmotor, der har større effekt, større moment og reducerer forbruget. Du kan vælge mellem dCi 150 hk eller med hele 170 hk med start og stop funktion. Samtidig kan du også tage et valg mellem en manuel gearkasse eller den helt nye automatisk EDC-gearkasse med dobbeltkobling og 6 gear.

 

Køreassistancesystemer i Trafic Combi

Den nye Renault Trafic Combi er udstyret med en række køreassistancesystemer for din egen og dine passagerers sikkerhed. Gør manøvrering nem med parkeringsassistance, og drag fordel af advarsel om kørebaneafvigelse, adaptiv fartpilot og aktivt nødbremsesystem (AEBS) for kørsel med ro i sindet.


Vælg mellem flere udstyrsvarianter

Den nye Renault Trafic Combi findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Er du interesseret i at høre mere?

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Renault-forhandler i afdelingerne Randers, Grenaa, Aalborg og Frederikshavn. Her vil vores Renault-team altid være behjælpelige med spørgsmål om nye Renault modeller. Er du interesseret i at høre mere om Renault Trafic Combi, kan du udfylde formularen nedenunder eller kontakte vores afdelinger direkte her.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet