Maxus MIFA 9

 

Maxus MIFA 9 er en banebrydende elektrisk minibus, der kombinerer avanceret teknologi med en rummelig og komfortabel indretning. Med plads til op til 7 passagerer tilbyder Maxus MIFA 9 den ideelle løsning til virksomheder, institutioner eller familier, der har brug for pålidelig transport af større grupper.

 

Avanceret teknologi og udstyr

Maxus MIFA 9 er udstyret med avancerede teknologier, der øger både kørselskomforten og sikkerheden. Med funktioner som adaptiv fartpilot, bakkamera og parkeringsassistent bliver manøvreringen let og problemfri, selv i trange omgivelser. Det integrerede infotainmentsystem giver mulighed for at nyde underholdning undervejs, mens føreren har adgang til alle nødvendige kørselsoplysninger og -funktioner.

 

Rækkevidde og batteri

MIFA 9 fås med et batteri på 90 kWh, som giver en rækkevidde med kombineret kørsel på 440 km. (WLTP) og 595 km i byen (WLTP). Vær opmærksom på, at rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjul m.m.

 

Stor elektrisk minibus med 7 sæder

Med plads til op til 7 passagerer tilbyder Maxus MIFA 9 en rummelig og komfortabel kørselsoplevelse for alle. De elektrisk justerbare sæder og den generøse benplads sikrer, at alle passagerer kan sidde komfortabelt under hele rejsen – og skal man bruge mere plads, så kan sæderne på anden række skubbes helt frem for at frigøre bagageplads.

 

Oplev Maxus MIFA 9 hos Pedersen & Nielsen

Besøg os i dag for at lære mere om Maxus MIFA 9 og book din prøvetur. Uanset om du har brug for en pålidelig minibus til erhvervsmæssig brug eller familiens næste udflugt, så er Maxus MIFA 9 den perfekte løsning.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet