Kia XCeed

Den nye Kia XCeed er Ceed-familiens crossover, som kombinerer de praktiske egenskaber fra en SUV med et sporty udseende og køreegenskaber. XCeed har stor frihøjde, og en lang og sportslig motorhjelm.

Et sporty alternativ til den traditionelle SUV

Den nye XCeed byder på et helt nyt design og en helt ny bil. XCeed har fortil fået integrerede luftindtag på begge sider af kofangere, som hjælper luften rundt om hjulene og dermed mindsker luftmodstanden og forbedrer brændstoføkonomien. Det kantet tiger nose-design fremhæver den nye kølergrill, som giver Kia XCeed en aggressivt og sporty udseende.

Mens afstanden mellem akslerne den samme som ved de øvrige Ceed-modeller, er overhængene foran og bag på Kia XCeed markant længere.

En stejlt skrånende bagklap og en bagkant, som er 60 mm højere end den almindelige Ceed 5-dørs hatchback, styrker CUV’ens dynamiske fremtoning. Kia XCeed er udstyret med enten 16” eller 18” formstøbte aluminiumsfælge.

Kia XCeed kan fås i 12 forskellige lakfarver inklusive de dynamiske nye farver Lemon Splash, Celadon Spirit Green og Yuca Steel Grey. Det kompakte karrosseri byder på et overraskende stort bagagerum med en kapacitet på 426 L, som kan udvides til 1.378 L. Den elektriske bagklap gør det nemt og let at læsse dine ting i bilen. Bagklappen åbner sig automatisk, hvis du ønsker det, når du nærmer dig bilens bagende, og du har nøglen ved dig.

 

Køreegenskaber og motorprogram

Med Kia XCeeds frihøjde kommer føreren til at sidde højt, og have et godt overblik over omgivelserne. Du kan selv styre bilens respons med Drive Mode Select-systemet, hvor du kan bestemme om du eksempelvis vil køre i køreindstillingerne ”Normal” og ”Sport”, ud fra dine valg bliver styretøjets modstand, speederespons og gearskifterespons ændre sig.

XCeed kan fås med tre forskellige benzinmotorer med turbo og direkte indsprøjtning (T-Gdi). Du kan få op til en højt ydende 1.6-liters motor, som yder hele 204 HK og et omdrejningsmoment på 280 Nm. Motoren er et perfekt match med biles evne til at klare lange køreture. Du kan vælge mellem en manuel gearkasse eller 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

 

Fuld af teknologi

Kia XCeed kommer med den nyeste teknologi fra Kia. Du kan bl.a. få en lækker 12,3” instrumentenhed og 10,25” navigationssystem.
XCeed kommer med en række Drive Wise systemer, som hjælper dig med køreturen. Du kan bl.a. få Intelligent fartpilot med Stop & Go-funktion, Advarsel om biler i den blinde vinkel, Intelligent parkeringsassistent, Frontassistent til at undgå kollisioner med fodgængere og meget mere.

 

Udstyrsvarianter

Kia XCeed findes i flere forskellige udstyrsvarianter, som du kan læse mere om i pris- og udstyrslisterne i toppen af siden.

   

Kia 7 års garanti

Med Kia får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af Kia XCeed

"Der er kommet et nyt ydre for og bag, og der er mere udstyr."

FDM (Læs anmeldelsen her)

FØRSTE TEST: KIA XCEED STEMPLER IND I CROSSOVER-KLASSEN
Bilmagasinet: (Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Kia XCeed

Se vores videogennemgang af den nye Kia XCEED, hvor vi blandt andet fortæller om motorrummet og bagagerummet, infotainmentsystem og kørecomputer, tilkobling af mobiltelefon og brug af fartkontrol og fartbegrænser. 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Modellerne er vist i en variant med ekstraudstyr. Vi tager forbehold for fejl.