Kia Stonic

Den nye KIA Stonic er en iøjnefaldende, selvsikker crossover, som er en af de mest intelligente biler i klassen med en lang række teknologier, der er udviklet til at optimere sikkerheden, komforten og brugervenligheden. Bilens gennemtænkte indretning giver en rummelig kabine, der er førerorienteret, og gør det nemt at betjene de mange funktioner.

Kia Stonic er gennemtænkt og rummelig

Den smarte indretning af Stonics rummelige kabine sikrer, at der er maksimal plads til både fører og passagerer, som kan nyde godt af den gode benplads, loftshøjde og benplads. Brændstoftanken er placeret under bagsædet, hvilket giver fornuftig benplads og lav siddeposition til personer på bagsædet. I bagagerummet er der plads til 352 l eller imponerende 1.155 l, hvis du klapper splitbagsædet ned. Det er derfor nemt at have bagage med.

 

Avanceret infotainmentsystem i den nye Stonic

KIA Stonic er spækket med de nyeste teknologier. Det topmoderne infotainmentsystem med flydende touchscreen sikrer, at du både er informeret og underholdt på enhver køretur. Midterkonsollen er førerorienteret, og alle knapper er inden for rækkevidde, så det er nemt at betjene bilens mange funktioner undervejs. Kabinen er smart designet, så det er nemt at koncentrere sig om selve kørslen.

Du har desuden du mulighed for at personliggøre bilen både indvendigt og udvendigt, eksempelvis kan bilen fås i op til 20 forskellige kombinationer med to farver, og indvendigt kan du også individualisere bilen.

 

Masser af sikkerhed i Kia Stonic

Den helt nye KIA Stonic er bygget med et stærkt karosseri, der yder sikkerhed og komfort for passagererne. Bilen er som standard udstyret med en række sikkerheds- og førerassistancesystemer som eksempelvis automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vejbaneassistent, som holder øje med din placering i vognbanen, frontassistent til undgåelse af kollisioner, som hjælper med at undgå eller reducere effekten af en ulykke ved at bremse automatisk hvis nødvendigt samt træthedsregistrering, som holder øje med din kørsel og advarer dig, hvis du er uopmærksom.

 

Kia Stonic udstyrsvarianter

KIA Stonic findes i forskellige udstyrsvarianter. Du kan læse mere om dem ved at trykke på knappen herunder. 

   

KIA 7 års garanti

Med Kia får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af Kia Stonic

Der er næsten mere stationcar end mini-SUV over Kia Stonic. Den lille koreaner stiller til gengæld op med et omfattende udstyr og en skarp pris. Sammen med en god garanti gør det Stonic til en spændende bil.
- FDM (Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Kia Stonic

Se vores videogennemgang af KIA Stonic, hvor vi blandt andet kigger på motorrummet og bagagerummet, infotainmentsystem, kørecomputer, navigation og aircondition.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet