Kia ProCeed

Med den nye Kia ProCeed får du det smukke shooting-brake-karrosseri, der kombinerer elegancen fra en coupé med en sportswagons praktiske raffinement. Udover det sportslige design og et sofistikeret interiør byder Kia ProCeed på masser af plads, innovativ teknologi samt fantastiske køreegenskaber.

Fantastiske køreegenskaber

Den nye Kia ProCeed er udstyret med en komplet uafhængig undervogn som standard, og den byder på en unik opsætning i forhold til de andre Ceed-modeller. Undervognen giver dig adrætte køreegenskaber, hvor du vil opleve omgående respons, god kontrol over bilen samt en sikker stabilitet ved høje hastigheder. ProCeed er desuden som standard udstyret med elektronisk stabilitetskontrol og Vehicle Stability Management, som gør det muligt at anvende et elektronisk førerassistancesystem, der på intelligent vis bremser de inderste hjul i sving for at reducere understyring.

Kia ProCeed fås med kraftfulde benzin- eller dieselmotorer, der kan kombineres med enten en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

 

Rummelig og ergonomisk

I den nye ProCeed vil du opleve rigelig plads til passagererne både på for- og bagsæderne med god hovedhøjde og god benplads. Kabinen er opbygget med den samme ergonomiske indretning som i de øvrige Ceed-varianter, og interiøret er lavet af bløde overflader i høj kvalitet.

Bagagerummet byder desuden på en volumen på hele 594 liter, hvilket er mere end i de konventionelle kompakte familiestationcars. ProCeed har desuden 40:20:40 splitbagsæder, som kan foldes helt fladt og skabe mere plads.

 

Moderne sikkerhedsudstyr

ProCeed byder på avancerede førerassistentteknologier, som omfatter fjernlysassistent, der automatisk skifter mellem nær- og fjernlys, træthedsregistrering, der overvåger, om du bliver uopmærksom, vognbaneassistent, der hjælper dig med at holde bilen i din egen vognbane samt frontassistent, der hjælper med at undgå eller reducere effekten af en kollision.

I motorvarianterne med dobbeltkoblingsgearkasse er der yderligere intelligent fartpilot og Lane Following Assist, som følger de forankørende køretøjer i trafikken.

 

Udstyrsvarianter

Kia ProCeed findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan læse mere om ved at trykke på knappen herunder.

   

Kia 7 års garanti

Med KIA får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af Kia ProCeed

I forbifarten er det let at forveksle Kia Proceed med Porsches Panamera. Linjerne falder heldigt ud på Proceed, og præstationerne er i top i GT-versionen.
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)


Kia Proceed må give konkurrenterne i den konservative Golf-klasse noget at tænke over. Med sit velskabte og radikale design kan den lokke nye kunder i butikken og udgøre et reelt alternativ til både moderigtige SUV-typer og kostbare premium-mærker.
- Hvilkenbil (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet