Ny Kia Sportage

Den nye Kia Sportage er en SUV for hele familien, der byder på et dynamisk udvendigt design, raffineret interiør samt nye sikkerheds- og entertainment-teknologier, der gør enhver køretur bedre. Kia Sportage er en rummelig og fleksibel SUV, der kan tilpasses dine behov. Den nye Sportage er desuden opdateret med en række nye hybriddrivlinjer.

En rummelig SUV

Kia Sportage er en rummelig familie-SUV, hvor du vil opleve masser af plads og fleksibilitet. Kabinen er indrettet helt unikt, så alle køreture er komfortable for både dine passagerer og dig selv. Bagsæderne kan forskydes samt rykkes frem og tilbage, hvilket er med til at gøre kabinen alsidig og rummelig.

Det store bagagerum har en kapacitet på hele 591 liter - og op til 1.780 liter, når det nedklappelige splitbagsæde er foldet ned, så du kan have større genstande med eller bagage til hele familien.

 

Førerorienteret kabine

Den nye kabine er ergonomisk og førerorienteret med elementer, der er placeret, så det er let at betjene dem. Det 12,3" kurvet panoramadisplay er placeret i øjenhøjde, og nedenunder finder du alle betjeningsknapperne samlet, så du let kan nå dem, og samtidig holde koncentrationen i trafikken. Med Kia Connect Services kan du få adgang til din Kia på afstand, lokaliserer din bil og planlægge din rute. Derudover får du Apple CarPlay og Android Auto, som hjælper dig med altid at være opdateret.

Som ekstraudstyr kan du blandt andet tilvælge trådløs smartphoneoplader, 360° Around View Monitor, som er en parkeringshjælp, der kombinerer fire vidvinkelbilleder, og giver et overblik over området omkring bilen, samt intelligent fartpilot tilpasset både motorvejskørsel og den forankørende, der anvender et kamera og en radarsensor til at regulere bilens hastighed og afstand til forankørende, samt i sving.

 

Forskellige drivlinjer

Den nye Kia Sportage kan nu få med forskellige drivlinjer: Sportage Plug-in Hybrid, Sportage DCT Mild Hybrid og Sportage Benzin. Dermed kan du vælge lige den løsning der passer dig bedst. Med Sportage Plug-in Hybrid får du det bedste fra begge verdener - en lang rækkevidde på ren el, og muligheden for at køre på brændstof, når du skal på en af de længere ture. Med Sportage DCT Mild Hybrid får du en mere brændstofseffektiv bil. Med Sportage Benzin får du en konventionel bil, som stadig har en lav emissionsgrad.

 

Udstyrsvarianter

Kia Sportage findes i flere udstyrsvarianter, som du kan læse mere om ved at trykke på knappen herunder.

   

Kia 7 års garanti

Med Kia får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelse af Kia Sportage

"Den nye Kia Sportage fås nu også som plugin-hybrid, og det gør bilen til en yderst interessant SUV."

FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

*Sportage Plug-in Hybrid-forbrug: Op til 89,2 km/l. CO2 : 25 g/km. Op til 70 km på ren el. Energiforbrug: 169 Wh/km. Forbrugstallene er vejledende og afventer endelig bekræftelse. Modellen er vist med ekstraudstyr. 7 års fabriksgaranti dog maks. 150.000 km.