Kia Ceed

Den nye Kia Ceed er bybilen til hele familien. Ny teknologi, et sportsligt og moderne design samt ikke mindst fornyede køreegenskaber er blot nogle af højdepunkterne i den nye Ceed. Oplev det raffinerede og intuitive interiør og den imponerende komfort kombineret med funktioner, der bidrager til en nemmere og mere sikker køretur.

Sporty og moderne design

Den nye Ceed er designet på Kia's europæiske designscenter i Frankfurt og byder på væsentlige fornyelser.

Indvendigt kan du glæde dig til et raffineret og intuitivt interiør, hvor stil og teknologi er perfekt forenet. Kabinen er designet, så den er førerorienteret med midterkonsollen let vinklet mod føreren, hvilket sikrer en nem betjening af bilens mange funktioner. Udvendigt bliver det sportslige design understreget af den nye grill, de bredt placerede luftindtag, ICE Cube-designet i LED-kørelyset samt den forlængede front. Med det nye design er Ceed klar til at imponere.

 

Rummelig og komfortabel

Den nye Kia Ceed er særdeles rummelig og komfortabel for både dig som fører og for dine passagerer. Et bredere karrosseri giver passagerer på bagsædet bedre skulderplads, mens en lavere siddeposition på bagsæderne er med til at give mere knæ- og benplads. Når det kommer til bagagerumsplads, går Ceed heller ikke på kompromis. Med en volumen på hele 395 liter placerer bilen sig i toppen af sin klasse, og du får derfor nemt plads til bagage, indkøbsposer og lignende.

 

Ny teknologi og sikkerhedssystemer

Hos Kia vægtes sikkerheden højt, og derfor har den nye Ceed som standard automatisk fjernlys, vognbaneassistent, der hjælper dig med at forblive i din vognbane, automatisk nødbremse med fodgængerregistrering samt træthedsregistrering, der overvåger, om du virker træt eller uopmærksom.

Som ekstraudstyr kan du blandt andet få advarsel om biler i den blinde vinkel eller det radarbaserede system Rear Cross Traffic Collision Warning, som advarer om eventuel trafik, der kommer imod dig.

Den nye Ceed har sportslige køreegenskaber med en adræt kørerespons, et hurtigt reagerende styretøj, og du vil opleve større stabilitet ved højere hastigheder.

 

Udstyrsvarianter

Kia Ceed findes i flere forskellige udstyrsvarianter. Vil du vide mere om dem? Så klik på knappen herunder.

   

KIA 7 års garanti

Med KIA får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af Kia Ceed

Den helt nye Kia Ceed imponerer med både teknik, brugsværdi og komfort. Og så er de nye sikkerhedssystemer yders velfungerende.
- FDM/Motor: (Læs anmeldelsen her)


Kia er klar med en ny udgave af storsælgeren Ceed. Den er både blevet mere lækker og mere velkørende..
- Biltorvet(Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Kia Ceed, Ceed SW og XCeed

Se vores videogennemgang af den nye KIA XCEED, som har samme funktioner som KIA Ceed og Ceed SW, hvor vi blandt andet fortæller om motorrummet og bagagerummet, infotainmentsystem og kørecomputer, tilkobling af mobiltelefon og brug af fartkontrol og fartbegrænser. 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet