Ny KIA Picanto 

En kompakt bil i stor stil 

Der er sket mange ting med den nye Picantos sportslige design. Fra de dynamiske linjer til de nye stilmæssige detaljer som fx KIAs signaturkølergrill og -kofanger. Den nye Picanto er skabt til at vække opsigt i byen og derfor kan du vælge mellem 11 livlige farver at vælge imellem, så du får den bil, der passer perfekt til dig. 

Fra en nydesignet kofanger til en længere akselafstand – den helt nye KIA Picanto er designet til at gøre enhver by til sin helt egen legeplads. Den klarer ethvert sving dynamisk og har den helt rigtige størrelse og passer perfekt til byen.

Nyt indvendigt design med høj komfort 

Kabinen i den nye Picanto er gearet til at give dig et permanent smil på læben. Med rummelige dimensioner, et intuitivt og moderne design og førsteklasses materialer. 

I det nye instrumentpanel er alle informationer grupperet på en logisk måde. Sæderne er komfortable med sportsligt udseende. Kabinen er bygget ud fra et åbent, rummeligt og moderne design. Smarte opbevaringsmuligheder og en komfortabel midterkonsol bidrager yderligere til den gode køreoplevelse.

Derudover, så kan du med opvarmet rat og opvarmede forsæder nyde turen endnu mere.

Mere plads til eventyr

Hvis du ikke tror, at en kompakt bil kan være rummelig, så må du tro om igen. Den nye Picanto føles overraskende rummelig og har en god hovedhøjde, skulderplads og benplads - også bagi. Foruden den rummelige kabine, så er der også fleksible nedklappelige sæder og en bagagerumsvolumen på 255L.   

Nye smarte features 

Køberne af den nye KIA Picanto får adgang til nogle af de mest avancerede infotainment- og komfortteknologier, der findes i A-segmentet. Den nye Picanto er spækket med smarte features, der holder dig i forbindelse med omverdenen, velinformeret og helt opkoblet, så du kan nyde køreturen endnu mere. 

  • Lys i makeupspejle - med det nye smarte lys bliver det endnu nemmere at se godt ud. Lyset tænder automatisk når du trækker solskærmen ned og åbner spejlet. 
  • Trådløs mobiltelefonoplader - Nyd den trådløse opladning af din smartphone (ekstraudstyr) - opladningsholderen er placeret forrest i midterkonsollen, så den er nem at nå. 
  • 2,6" farvedisplay - i det klare LCD-display vises dæktrykadvarsel og andre vigtige informationer om bilen og kørslen. 
  • Bluetooth håndfribetjening med stemmebetjening - takket være integreret bluetooth kan du parre din kompatible mobiltelefon med systemet og streame musik, foretage håndfri telefonopkald og bruge navigationsfunktionen (modelafhængigt udstyr). 

Motorprogram
Allerede nu er den nye Picanto tilgængelig med en 1,0 benzin motor med (ISG start/stop funktion) (67 hk) og en 1,2 benzin motor (84 hk). Begge motorer fås med automatgear. Fra 4. kvartal vil KIAs nye 1,0-liters benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning (100 hk) blive tilføjet programmet.

Sikkerhed og nye teknologier

Den nye Picanto er den sikreste model i A-segmentet, som KIA nogensinde har produceret. Den består af dobbelt så meget avanceret højstyrkestål (AHSS) i forhold til den udgående model og indeholder en række aktive sikkerhedsteknologier. Det stærkere og lettere karrosseri suppleres af seks airbags som standardudstyr og en række aktive sikkerhedsfeatures. De omfatter Vehicle Stability Management (VSM) med Electronic Stability Control (ESC), som sikrer bilens stabilitet under opbremsning og i sving, hvor systemet registrerer manglende vejgreb og bruger ESC til at hjælpe føreren med at holde bilen på ret kurs. Desuden vil det i den nye Picanto blive standard med Autonomous Emergency Braking (AEB) – en vigtig teknologi til styrkelse af sikkerheden i byerne og forstæderne, hvor de fleste kunder oftest kører i deres Picanto. 

Det nye navigationssystem 
KIAs nye navigationssystem med KIA Connnected Services med teknologi fra TomTom, gør pålidelig guidning endnu mere præcis og problemfri (ekstraudstyr). Systemet holder dig i forbindelse med omverdenen og giver dig flere nyttige informationer end nogensinde før. 

  1. Direkte trafikinformationer 
  2. Fartfælder (afhængigt af land kan der gælder lovmæssige restriktioner vedr. brug af denne service) 
  3. Lokal søgning efter lokation 
  4.  Vejrudsigt 

Se vores biler på lager Prisliste Kia Picanto brochureSe alle Kia modellerKontakt os her for mere information eller for at booke prøvetur

Loading...