Job hos bilforhandler Pedersen & Nielsen

Ønsker du en karriere i bilbranchen?

Pedersen & Nielsen Automobilforretning har mere end 54 års erfaring i branchen og mere end 250 medarbejdere i vores 7 afdelinger. Vi er autoriseret forhandler af Renault, Dacia, Ford, KIA og Volvo samt autoriseret værksted med mærkerne Renault, Dacia, Ford, KIA, Volvo, Mazda og Fiat.

Ledige stillinger

Ford-sælger
Lokation: Hadsund

Servicetekniker
Lokation: Aalborg

Weekendhjælper
Lokation: Randers

Karrosseriteknikerlærling
Lokation: Aalborg

Pladeværkfører
Lokation: Randers

Servicetekniker
Lokation: Grenaa

Personlig Servicetekniker
Lokation: GrenaaUddannelsesmuligheder hos Pedersen & Nielsen

Har du lyst til en fremtid hos en autoriseret bilforretning? Hos os kan du for eksempel uddanne dig til mekaniker og salgskonsulent via målrettede uddannelser, som kombinerer skoleophold og praktisk erfaring.

MEKANIKERLÆRLING 

   

En mekaniker reparerer skader og laver serviceeftersyn på biler under 3.500 kg. Som lærling bliver du tilknyttet både vores værksted og skole. På skolen lærer du en masse om biler og lærer at finde fejl og vedligeholde de mange dele.

Hos os på værkstedet får du lov til at bruge dine mange nye egenskaber under vejledning og hjælp fra dine kollegaer. Du lærer blandt andet at justere motorer, bremser og styretøj samt at finde og rette fejl på bilens elektriske og elektroniske systemer.

Læs mere om uddannelsen her.

PERSONLIG SERVICE TEKNKER

Personlig Service Tekniker er fremtidens mekanikerjob, hvor du får personlig kundekontakt både før, under og efter reparationen. Resultatet er en bedre og mere effektiv service for kunden.

En karriere som Personlig Service Tekniker er for dig, der ønsker at kombinere dine tekniske færdigheder med kundekontakt. Er du allerede udlært mekaniker, kan du hos Pedersen & Nielsen blive Personlig Service Tekniker.

KARROSSERITEKNIKERLÆRLING

En karrosseritekniker reparerer skader på biler. Uddannelsen er en blanding af praksisnært arbejde og skoleophold. På skolen lærer du at reparere, fremstille og tilpasse nye pladedele til biler.

En stor del af det daglige arbejde går ud på at rette buler ud, svejse nye dele fast, vurdere omfanget af trafikskader på biler og fjerne rust m.m. Som karrosseritekniker lærer du også at skære nye dele ud af en stålplade og forme dem, så du kan få en bil til at se ud som ny igen.

Læs mere om uddannelsen her.

SÆLGER/SALGSKONSULENT

Med den branchegodkendte traineeuddannelse får du de rette kompetencer til at blive en dygtig bilsælger. 

Uddannelsesforløbet baserer sig på en tæt kobling mellem teori og praksis. På skolen inddrager deltagerne sin forretnings daglige udfordringer i løsningen af projekter og opgaver. Du ansættes i et 2-3-årigt oplæringsforløb, hvor du i perioden gennemfører syv moduler på skolen. Traineen afsluttes med en salgspsykologisk opgave, som skal forsvares ved en mundtlig eksamen. 

Læs mere om uddannelsen her.

LAGERELEV

Som lagerelev arbejder du med at servicere mekanikere og pladesmede med reservedele, indkøb af reservedele og dæk hos leverandører og bilimportører, salg ved disk og via telefon samt kontrol og modtagelse af varer.

Uddannelsen er opbygget med mulighed for at kombinere flere af teoriuddannelsens fag, så de passer bedst muligt til dit uddannelsesforløb. De bundne specialefag salgsanalyse, salg og produktkendskab gennemføres i på 3 x 14 dage i Mommark, og derudover skal du vælge 3-5 valgfag.

Læs mere om uddannelsen her.

Uopfordret ansøgning:
Har du ikke fundet en stilling, der matcher dine jobkriterier, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning her.