Erhvervsleasing og finansiering af firmabil og varevogne

Hos Pedersen & Nielsen tilbyder vi en bred vifte af konkurrencedygtige finansierings- og leasingmuligheder via vores samarbejdspartnere. Det kan være svært at gennemskue en leasingydelse, og mange falder for fristelsen til blot at kigge på den månedlige ydelse. Det som har størst betydning for den månedlige ydelse er restværdien. Hos Pedersen & Nielsen spiller vi med åbne kort og hjælper dig med at sammensætte din leasingaftale, så du minimerer din risiko for grimme overraskelser ved udløb af aftalen. 

Nedenfor kan du læse mere om de muligheder vi tilbyder.  Kontakt os endelig, hvis du har ønsker eller spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på din næste transportløsning til erhverv. 


Erhvervsfinansiering

Med erhvervsfinansiering skal du betale mindst 20% af bilens værdi som udbetaling og resten i månedlige rater, der er afhænge af finansieringens størrelse og løbetiden på lånet. 


Erhvervsleasing

Der findes grundlæggende to former for leasing, hvilke er operationel leasing og finansiel leasing. Læs mere om dem her.


Splitleasing

Splitleasing splitter leasing ydelsen mellem dit firma og dig som privatperson. Læs mere om splitleasing her.


Beskatning

Når man får stillet bil til rådighed af sin arbejdsgiver, skal man beskattes af den rådighed man har over bilen. Læs mere om det her.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op.