Operationel eller Finansiel leasing

Erhvervsleasing giver dig alt hvad du har brug for i én samlet leasingpakke. Vi står altid klar til sammensætte den helt korrekte leasingaftale tilpasset din virksomhed.  Der er mange fordele ved ved erhvervsleasing. Ved ikke at binde store mængder kapital i virksomhedens vognpark mindsker man belastningen af virksomhedens likviditet. 

Der findes grundlæggende to former for leasing, hvilke er operationel leasing og finansiel leasing:

Operationel leasing

Ved operationel leasing slipper du for alle bekymringer forbundet med at have en bil. Alle udgifter til reparationer og service er inkluderet i leasingkontrakten, så du har total budgetsikkerhed og ved nøjagtig hvad det koster dig at have en bil til rådighed hver eneste måned. Du afleverer blot den leaset firmabil tilbage når leasingperioden er slut, og du skal ikke bekymre dig om restværdien eller at salg af bilen derefter.

Finansiel leasing

Ved finansiel leasing får du finansieret bilen igennem et leasingselskab, hvilke betyder leasingselskabet har ejendomsretten over bilen, og du som leasingtager, får brugsretten over bilen. Med finansiel leasing kan du, modsat operationel leasing, selv betale udgifter til reparationer, service osv. Når leasingperioden er slut, skal du også selv anvise en køber til bilen eller selv købe den til den fastsatte restværdi i leasingkontrakten.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op.