Van biler til erhverv

Hos Pedersen & Nielsen Erhvervscenter gør vi det nemt og bekvemt for dig, når du skal lease din næste firmabil, eller have lavet specialopbygninger af din van. Vi tager højde for dit budget og behov, og skræddersyer de løsninger, der passer præcis til netop dine behov.

Kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen og få en snak om hvilken van der passer bedst til netop din behov.

Volvo Van

De populære Volvo-modeller kan ombygges til en van-udgave, som giver dig og din virksomhed sikkerhed i top på vejen. Vælg mellem vores eksklusive, rummelige stationcars og SUV'er. 

Renault Van

Vi tilbyder Renault Van med store varerum, der er skræddersyet dine behov. Renault har et af Danmarks største udvalg af vans til virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende, og vi står klar til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning. 

Dacia Van

Dacias populære biler kan også fås som van-udgaver til erhvervsmæssigt brug. Som van er Dacia stadig økonomisk, rummelig og helt klart en prøvetur værd. Kontakt os, hvis du ønsker mere information vedrørende Dacia Van.  

Ford Van

Fords van-modeller kombinerer de klasseledende køreegenskaber fra Fords biler med et praktisk og anvendeligt varerum, der er perfekt til virksomheder i alle størrelser. Med en lav læssehøjde og to sidedøre giver varerummet stor funktionalitet i hverdagen. 

Kia Van

Kia Van-sortimentet er til erhvervsdrivende, der vil have god plads bag forsæderne kombineret med Kias populære køreegenskaber. Vi står klar til at fremvise det store Kia Van-sortiment. 

Mazda Van

Med Mazda Van får du både højteknologiske og sikre vans, som tilmed har en høj køredynamik. Vælg mellem både rummelige stationcars og SUV'er.

Suzuki Van

Suzuki Van specialopbyggede vans tager højde for dit budget og behov, og skræddersyer de løsninger, der passer præcis til netop dine behov.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Har du spørgsmål eller skal du bruge hjælp? Udfyld formularen og vi ringer dig op.