Renault Service 5+ Pro hos Pedersen & Nielsen

Hos Pedersen & Nielsen passer vi på din Renault varebil - uanset alder. Som autoriseret Renault Pro+-værksted introducerer vi nu en helt ny Renault Pro+ service til dig, der har en varebil på +5 år. Selve servicen er mere enkel og perfekt tilpasset en lidt ældre varebil. Den mest markante forskel for dig som ejer er, at servicen er betydelig billigere.

Vil du høre mere? Bliv kontaktet af os.


Markedets laveste pris for service på din Renault varebil med Renault Service 5+ Pro. 

Renault Service 5+ Pro er prissat meget lavt med en pris på kun 1.995kr., så du ikke behøver at lede efter et bedre tilbud. Det er jo hele ideen med at være autoriserede Renault Pro+ værksted - vi skal kunne hjælpe dig med alt vedrørende din Renault uanset varebilens alder – og til konkurrencedygtige priser. Skulle du mod forventning, finde en lavere pris på en tilsvarende service, kan du være helt sikker på, at vi matcher prisen.

Vi vil gøre op med myterne om, at det er dyrere at få serviceret eller repareret sin Renault på et autoriseret Renault-værksted end på et ikke-autoriseret værksted.

Derfor tilbyder vi dig en Prissikring på mekaniske reparations- og vedligeholdelsesarbejder uanset alderen på din Renault. Hos os betyder Prissikring, at vi prismatcher ethvert mekanisk reparations- og servicetilbud, der ikke er ældre end 3 uger, og som kommer fra et uautoriseret værksted, der ikke ligger længere væk end 20 km fra vores autoriserede Renault Pro+ værksteder. Tilbuddet skal lyde på udførelse af samme stykke arbejde og anvendelse af reservedele, olier og væsker af den tilsvarende kvalitet, som Renault foreskriver anvendt.

Vores Renault Pro+-værksteder i Frederikshavn, Aalborg, Randers, Grenaa, Aabenraa og Sønderborg står klar til at tage imod dig. 

 

100% tryg. Gratis vejhjælp*

Med Renault Service 5+ Pro på et autoriseret Renault Pro+ værksted kan du føle dig 100% tryg.

Du får tilmed gratis vejhjælp i hele Danmark i de næste 12 måneder

 

Kun Renault Originaldele

Alle dele og materialer er udelukkende Renault Originaldele. 

Du kan således være 100% sikker på, at din varebil er serviceret efter forskrifterne fra Renault

 

Stempel i servicehæftet

Når du på et tidspunkt skal skifte din Renault ud, vil din varebil have en højere værdi, såfremt dit servicehæfte er fyldt ud med Renault stempler.

Et Renault Service 5+ Pro eftersyn giver naturligvis et stempel i servicehæftet.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Vejhjælp gælder kun ved driftstop. Kampagnen gælder på autoriserede Renault værksteder. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Priserne er vejledende. 1995 kr. er maks. pris for service til din varebil.

Vores andre nyheder og kampagner