Den nye Renault Express Van

Den nye Renault Express Van er et populært valg, hvor du får rigtig meget varebil for pengene. Med et praktisk design, dynamiske linjer og rummelighed får du en varebil med høj komfort.

 

Den nye Renault Express er ganske enkelt praktisk

Den nye Renault Express giver dig en praktisk varevogn. Du får asymmetriske bagdøre, som åbner 180°, der gover Express Van en brugbar volumen på 3,3 m3 og en lastlængde på 1,91 m med en panelskillevæg, hvilket svarer til det bedste forhold mellem nyttelængde/samlet længde i sin klasse. De store skydedørene i siden har en rekordstor åbning på 716 mm for nem adgang.

 

Utrolig meget varebil for pengene med Renault Express

Med Renault Express får du virkelig meget udstyr og varebil for pengene. Du kan blandt andet få digital bakspejl, som viser billedet af kameraet monteret bag på bilen. Derudover kan du også få spejl med bred vinkel i passagerens solskærm, så du udvider dit synsfelt på højre side af bilen. Et andet udstyr, som også er meget populært, er blind spot warningen, hvor et advarselslys i sidespejlene advarer når en bil befinder sig i en blind vinkel af den nye Renault Express.

 

Renault Express kan købes med to forskellige dieselmotorer

Renault Express kommer med en den robuste 1,5 liter AdBlue-turbomotor med en manuelt 6-trins gearkasse og et moment på op til 240 Nm. Du kan købe Renault Express med en 75hk eller 95 hk motor, så du kan nyde din kørsel mens du reducerer brændstofforbruget.

 

Høj sikkerhedsniveau i Express

Renaults varebiler er udstyret med nogle af de bedste og mest robuste sikkerhedsteknologier inden for aktiv og passiv sikkerhed. Se mere i prislisten øverst på siden.

 

Kontakt os for mere information

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Renault-forhandler i afdelingerne Randers, Grenaa, Aalborg, Frederikshavn, Aabenraa og Sønderborg. Her vil vores erhvervsteam altid være behjælpelige med spørgsmål og betjening hvad angår din nye varebil. Er du interesseret i at høre mere om Renault Express, så kig endelig forbi til en snak eller et godt tilbud.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet