Renault Master

Den nye Renault MASTER er klar til at imponere med endnu større kraft, brændstofbesparelse, mere sikkerhed og bedre komfort. De nye motortyper og talrige nyskabelser letter dit arbejde i dagligdagen. Der findes desuden et stort udvalg af modeller og udstyrsvarianter hvilket giver dig uovertrufne valgmuligheder.

I den nye Renault MASTER ser vi masser af ny teknologi og nyt udstyr, der gør hverdagen nemmere for de krævende brugere. Det er mange års know-how som den nye MASTER bygger på, hvilket betyder at den fornyede model har bibeholdt lidt af den gamle solide dna, der har givet modellen det gode ry.

   

Nyt design og teknologiske opdateringer.

Den nye Renault MASTER kommer med en masse nye teknologiske opdateringer og udstyr samt et nyt design, som giver en bedre arbejdsdag for køreren.

Den nye MASTER giver dig et mobilt kontor med Easy-Life bord og kopholder samt Easy Life-skuffe. Dette giver dig et sted at arbejde på farten. Du får også trådløs oplader til din telefon, Multimedie-touchskærm med Media Nav Evolution og kompatibel md Apple CarPlay og Android Auto.

Designmæssigt er snuden blevet en anelse højere grundet de nye motorer samt lækre krom detaljer. Kabinen er lækker og udstråler et højt kvalitetsindtryk. Komforten er på personbilsniveau og generelt er den nye Master designet til at være robust, moderne og kvalitetsbevidst.

 

Din daglige kørsel bliver nemmere

Den nye Renault MASTER gør din køretur lettere end før. Du får bl.a. LED lys, Rear Vision Assistance, Sidevindsassistance, Advarsel om kørebaneafvigelse, Aktiv nødbremsesystem, Advarsel om blind vinkel, Front Parkeringsassisance samt Frontsensor og bakkamera. 

 

Nye Motorer

Den nye MASTER kommer med nye motorer i størrelserne 135HK, 150HK og 180HK, hvor de kan fås med start & stop funktion, og du kan vælge mellem manuel og automatgear. Samtidige er motorerne mere støjsvage og mere effektive end forgængeren.

 

Kontakt os for mere information

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Renault-forhandler i afdelingerne Randers, Grenaa, Aalborg og Frederikshavn. Her vil vores erhvervsteam altid være behjælpelige med spørgsmål og betjening hvad angår din nye varebil. Er du interesseret i at høre mere om den nye Renault Master, så kig endelig forbi til en snak eller et uforpligtende tilbud.

 

Anmeldelse af den nye Renault Master

”TEST: Ny Renault Master er letkørt og megapraktisk”

-Alt om varebiler (https://altomvarebiler.dk/test-ny-renault-master-er-letkort-og-megapraktisk/)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet