Maxus e-Deliver 9 Chassis

Maxus e-Deliver 9 Chassis er bygget på en fleksible platform, der er skabt til at imødekomme behovene hos enhver erhvervsdrivende, der søger pålidelig transport med mulighed for specialtilpasninger.

 

Fleksibel platform med mulighed for specialtilpasninger

Maxus e-Deliver 9 Chassis giver dig mulighed for at tilpasse køretøjet efter dine specifikke forretningsbehov. Med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger, herunder box/lift og lad, kan du skabe den perfekte løsning til din virksomhed.

 

Avanceret teknologi og sikkerhed

Med funktioner som adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse og bakkamera kan du forvente en problemfri og sikker kørselsoplevelse. Det intuitive infotainmentsystem holder dig tilsluttet og informeret, mens du er på farten.

 

Imponerende ydeevne og fleksibilitet

e-Deliver 9 kan vælges i to forskellige længer med en totalvægt på op til 4050 kg. Selve varebilen uden opbygning har en nyttelast på op til 1970 kg.

Uanset hvilke udfordringer din virksomhed står overfor, kan Maxus e-Deliver 9 Chassis håndtere dem med lethed. Den elektriske drivmotor leverer imponerende ydeevne og pålidelighed, selv under de mest krævende forhold.

 

Oplev Maxus e-Deliver 9 Chassis hos Pedersen & Nielsen

Besøg os i dag for at lære mere om Maxus e-Deliver 9 Chassis. Med avanceret teknologi, imponerende ydeevne og fleksible specialtilpasninger er e-Deliver 9 Chassis den ideelle løsning for enhver erhvervsdrivende.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet