Den nye Volvo XC40

Oplev den den nye Volvo XC40 - en kompakt SUV med et udtryksfuldt og ungdommeligt design, kreative opbevaringsmuligheder, smart teknologi og masser af karakter. Den nye XC40 er bygget til livet i byen.

Den nye Volvo XC40 blev ved Genova Motorshow udnævnt til Car of the Year 2018.

XC40 MY19 Brochure  |   XC40 MY19 Prisliste  |  XC40 MY19 Ekstraudstyr |  XC40 MY19 Tilbehør brochure 

En autentisk SUV

Den nye Volvo XC40 er den autentiske SUV til byen. Når du sidder i den nye Volvo XC40, vil en forhøjet siddeposition medvirke til, at du føler dig i kontrol. Den øgede frihøjde giver XC40 en stærk holdning og et fremragende udsyn. De store hjul og dæk klarer ubesværet enhver vej. Dette er en SUV, der giver dig frit udsyn over vejen forude. Den store frihøjde, de store hjul og ægte SUV-proportioner giver den en stærk fremtoning.

Overskueligt kabinedesign, smukke detaljer og omhyggeligt udvalgte materialer karakteriserer ægte svensk håndværk.

Med sin kompakte størrelse på 4,42 m lang og 1,86 m bred er den nye XC40 den ideelle SUV til byen. Takkget være det smarte design og sin højde på 1,65 m. får du en yders rummelig kabine.

Smart teknologi

Teknologien har et elegant touch med en brugervenlig touchskærm samt et højt opløselige førerdisplay, som gør hverdagen lettere. Det er nemt og intuitivt at anvende din smartphone i den nye Volvo XC40, hvor du kan oplade den uden brug af ledninger. Den trådløse opladning reducerer rod i kabinen og gør den let at nå. 

Som ekstraudstyr kan du tilkøbe Volvo On Call, som gør din nye XC40 til din personlige assistent. Funktionen ved, hvornår du har aftaler, hvor de er og hvordan du kommer derhen. Volvo On Call giver dig også mulighed for at forbinde din Volvo til internettet ved hjælp af et SIM-kort, hvilket giver dig wi-fi i bilen, uanset hvor du befinder dig.

Kreative opbevaringsmuligheder

Volvo XC40 har smarte opbevaringsløsninger, der er med til at gøre hverdagen mindre kompliceret. Nogle af de smarte løsninger er eksemplevis et rum i bildøren, der er stort nok til at opbevare en bærbar computer, og en udfoldelig krog fra handskerummet, hvor du kan hænge tasker eller takeaway. Der er endda et lille rum under armlænet, hvor der er plads til en pakke lommetørklæder.

Det er desuden nemt at læsse og tømme bagagerummet takket være funktioner såsom hands-free, el-styret bagklap. Sving blot din fod under bagkofangeren for automatisk at åbne eller lukke bagagerummet. Der er plads til hele 460 l i bagagerummet, og det sammenfoldelige bagagerumsgulv hjælper dig med at tilpasse det til dine forskellige transportbehov.

Interiørdetaljer

Det er detaljerne, der gør interiøret i Volvo-biler til noget særligt. Tanken, indsatsen og håndværket, som selv de mindste elementer i XC40s kabine vidner om, hjælper med at skabe en unik følelse, hver gang du stiger ind.

Naturligt lys fra panoramataget (ekstraudstyr), Volvos karakteristiske rammeløse bakspejl samt LED-belysningen på instrumentbordets panler er blot nogle af få visuelle detaljer i kabinen, der er designet til at se godt ud.

Tekstilmåtterne i den nye XC40 er desuden skabt af 100% genbrugsmaterialer og kombinerer moderne stil med bæredygtighed.

Volvo XC40 i tal

  • Det førsteklasses Harman/Kardon Premium Sound audio system har 13 højtalere for at give en smuk balanceret lyd.
  • Med en volume på 479 liter har Volvo XC40 et af de største bagagerum i sin klasse.
  • Vælg mellem ni forskellige letmetal fælge, helt fra 17" til 21" i diameter.
  • Tilvælg vores 360˚ bird-view camera, der gør parkeringen lettere ved at give dig et fugleperspektiv over din bil og dens omgivelser