Ny Volvo XC60 

Oplev den nye XC60, en genskabelse af den dynamiske, svenske SUV. Hvor svensk design møder et smukt interiør. Hvor den nyeste teknologi indgår i alle elementer af bilen. Hvor enhver køretur er en sand fornøjelse. 

XC60 MY18 Brochure  |   XC60 MY18 Tilbehør Brochure  |  XC60 MY18 Prisliste  |  XC60 MY18 Ekstraudstyr  |  XC60 MY18 Twin Engine Prisliste  |  XC60 MY18 Twin Engine Ekstraudstyr  |  XC60 MY18 Tilbehør

Eksteriør - skandinavist attitude

Styrke og stil  - Volvo XC60 kombinerer elegance med en magtfuld attitude. Den lange front, de muskuløse hjulkasser og korte udhæng, skaber en følelse af raffineret styrke. 

Se vejen i et nyt lys - Vores karakteristiske T-formede LED forlygter definerer XC60 og giver den en stærk identitet. Med Active High Beam får du altid det bedste lys og udsyn over vejen forude, uden at blænde andre trafikanter. 

Personlig stil - gør din XC60 personlig ved at vælge mellem det store udvalg af omhyggeligt forarbejdet Diamant Cut hjul. Vælg en XC60, der passer til din stil og personlighed. 

Interiør - naturlig skønhed 

Skabt med omtanke - XC60 er skabt af naturlige, luksuriøse materialer. Den er indbegreber af skandinavisk design. Ægte træ, det fineste læder og smukke dettaljer er med til at gøre enhver køretur til en speciel lejlighed. 

Teknologi i centrum - at interagere med din Volvo XC60 er enkelt og brugervenligt for alle i bilen. Vores centerdisplay med touch-skærm er designet til at være intuitiv og naturlig at anvende, så du ikke behøver fjerne dit fokus fra vejen. Navigation og underholdning er kun en enkelt berøring væk. 

Skabt til musik - lyt til din musik, som kunstneren havde til hensigt med Bowers og Wilkins. Nyd en uovertruffen lydoplevelse med krystalklar lyd. 

Teknologi - intuitivt og nemt 

I kontrol på vejen - Volvos luftaffjedring giver dig den perfekte balance mellem komfort og håndtering. Med XC60 får du en jævn kørsel uanset vejens overflade, så du altid føler dig i kontrol. 

Føl dig tryg og sikker - Volvos nyeste sikkerhedsteknologi er designet til at hjælpe dig med at undgå kollisioner med andre trafikanter, ved at styre din XC60 væk fra potentielle ulykker. Ved hurtige hastigheder hjælper teknologien med at holde dig i motorvejens vognbane og derved minimere ulykker og stressede situationer. 

Din destination - find vej med Sensus Navigation. Centerdisplayets stående format med touch-skærm gør det dejligt nemt at læse kort og følge anvisningerne fra navigationssystemet. Kort vises ligesom et atlas og kræver mindre scrolling, så du bedre kan se, hvad der kommer forude. 

Håndfri betjening - du kan let åbne eller lukke bagagerummet i din XC60 ved at vifte med foden under bilens kofanger. Hvis dine hænder er fulde med dagligvarer eller andet, behøver du derfor ikke stille dine varer på jorden, for at komme ind i bilen. 

Power uden kompromis - Den nye XC60 kan fåes med Volvos T8 Twin Engine drivline, en plug-in hybrid der giver dig performance, effektivitet og lav CO2-udledning uden at gå på kompromis. Dette er Volvos intelligente tilgang til power uden kompromis. 

Ubesværet ejerskab - XC60 kan styres fra din smartphone, hvis du tilkøber Volvo On Call, uanset hvor du er i verden. Med denne app, kan du blandt andet forvarme og nedkøle bilen, tjekke brændstofniveauet, sende en destination, låse og oplåse din bil eller finde den på en p-plads. Med Volvo On Call har du altid kontrol over din bil, lige meget hvor du befinder dig.