DEN NYE KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

KIA Niro Plug-in Hybrid kombinerer en crossovers alsidighed og designmæssige appeal med optimal brændstofeffektivitet og ultralave emissioner takket være den avancerede nye plug-in-hybriddrivlinje. Med en elektrisk rækkevidde på hele 58 km kan du køre til arbejde og hjem igen helt elektrisk, og på de længere ture uden for byen får benzinmotoren dig altid frem.

Den nye Niro Plug-in Hybrid (PHEV) kommer til salg i Danmark i november 2017, hvor du kan opleve modellen i vores KIA-afdelinger i Randers, Risskov og Grenaa.

En køreoplevelse med innovative hybridteknologier

Med den nye Niro Plug-in Hybrid vil du opleve et nyt niveau af effektivitet og længere rækkevidde. Benzin- og elmotoren sikrer en behagelig og effektiv kørsel, hvor køredynamikken tillader ultradynamisk kørsel i weekenden og ren effektivitet på dine daglige pendlerture. Plug-in Hybriden har en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse og to køreprogrammer, som du nemt kan skifte imellem: Eco og Sport. Oplev den miljøvenlige plug-in hybridcrosscover med udsædvanlig motorteknologi. KIAs 7 års garanti omfatter også batteriet, hvilket giver dig tryghed i lang tid.

Hvis du vil have mere ud af din hybridbil, kan en Coasting Guide (gæler kun med originalt navigation) vise dig, hvornår du bør slippe speederen før et sving. Derudover registrerer en forudseende reguleringsteknologi, hvornår bilen skal køre op eller ned ad bakke og tilpasser køreindstillingen for at maksimere effektiviteten.

Unikt udvendigt design

I forhold til design er der ikke den store forskel, hvis man vælger PHEV i stedet for HEV-modellen. Det betyder også, at det kun kræver et enkelt blik på den nye Niro Plug-in Hybrid for at afsløre, at den er unik. Full-LED-forlygter (modelafhængigt udstyr) viser vejen frem. Overalt finder du designmæssige detaljer, som fremhæver bilens hightech og miljøvenlige egenskaber. Udvendigt er der to tankdæksler i venstre side, hvor det bagerste til brændstof og det forreste til opladningen af batteripakken. Herudover er der under tågelygterne to diskrete blå streger, som går igen indvendigt omkring luftdyserne på instrumentbordet. 16” alufælge med kapsler fuldender eksteriøret.

Indvendigt design

Den nye Plug-in Hybrid byder på en komfortabel higtech-kabine, hvor alle relevante informationer er at finde i dit synsfelt i den 7” store Supervision Cluster*. I instrumentenheden kan du se oplysninger om det aktuelle køreprogram og energiflowet, og på navigationsdisplayet* kan du se informationer om batteriets ladetilstand, kørestilen og effektiviteten. Du kan ligeledes søge efter en ladestation i nærheden. (*Modelafhængigt udstyr). 

Du vil opleve god plads samt en rummelig kabine, der er spækket med features, som optimerer komforten og fleksibiliteten. Hvis du skal have bagage med, kan du folde 60:40-splitbagsædet ned for at få mere plads.

Som ekstraudstyr kan du blandt andet tilkøbe navigationssystemet med den store 8” touchscreen, som også omfatter 7 års kortopdateringer og live services. Af andet high-tech-ekstraudstyr kan vi fremhæve det førsteklasses JBL®-soundsystem med Clari Fi™-teknologi, hvor du kan lytte til din favoritmusik.

I forbindelse med omverden uden at miste fokus

Den nye Niro Plug-in Hybrid understøtter Android Auto™ og Apple CarPlay™ og sørger for, at du er koblet op til at være i kontakt med omverden, så du kan køre uden at miste fokus på vejen. Du kan også holde dig opdateret med KIAs Connected Services fra TomTom samt få adgang til informationer om vejrudsigter, trafikmeldinger og andet på det 8” store display.  (Modelafhængigt udstyr).

Motordata

Den nye Niro Plug-in Hybrid leveres med en 1,6 benzinmotor, og den kombinerede motorkraft fra 1,6-motoren og elmotoren er 141 hk. Indbygget er en batteripakke med en kapacitet på 8,9 kWh, som efter 2 timer og 45 min. ladetid gør modellen i stand til at køre op til 58 kilometer uden at suge benzin ud af tanken. Gennemsnitsforbruget ved blandet kørsel er 76,9 km/l, mens CO2-udledningen er 29 gram/km.

Se øvrige tekniske specifikationer her.

Udstyrsvarianter

Ligesom på Hybrid-modellen består modelprogrammet på den nye Plug-in Hybrid-model af 3 varianter: Vision, Comfort og Advance. Vision-model har bl.a. AEB nødbremse, smart cruise control, automatgear, 2-zoners klimaanlæg, 5" touchskærm, LED kørelys, LED baglygter, sædevarme og 16" alufælge.

Vælger du Comfort-varianten, får du blandt andet 7" navigation som standard, varme i rat og regncensor.

Vælger du Advance-modellen, får du som standrad en 7" TFT LCD supervision-instrumentenhed og fuld LED-forlygter som standard. 

Se prislisten her.

 

Har du spørgsmål til den nye KIA Niro Plug-in Hybrid, så står vores KIA-medarbejdere klar til at hjælpe dig! 

Randers

Risskov

Grenaa

Allan Møller Andreasen         

Salg - Randers

Kia salgsansvarlig      

Tlf: 88 88 35 53 / 30 33 28 04

allan.andreasen@autohus.dk

Kasper Kristensen

Salg - Risskov

Kia salgsansvarlig

Tlf: 87 46 60 56

kasper.kristensen@autohus.dk

           

Troels Hansen

Salg - Grenaa

Sælger

Tlf: 88 88 35 09

troels.hansen@autohus.dk