Ny forretningschef i Aalborg

Pedersen & Nielsen Automobilforretning sagde i fredags pænt farvel til den nu forhenværende forretningchef for Aalborg-afdelingen, Erik Søndergaard, der har valgt at gå på pension. Samtidig blev der budt velkommen til den nye forretningschef Michael Schade.

(Erik Søndergaard, t.v. & Michael Schade, t.h.)

Med en reception blev der i fredags sagt pænt farvel til Erik Søndergaard, der efter 12 års ansættelse hos Pedersen & Nielsen har valgt at gå på pension. Erik har fungeret som forretningschef i Aalborg i 7 år og har forinden da også været 4 år i Randers samt 1 år i Hertz hos Pedersen & Nielsen.

Pedersen & Nielsen siger stort tak til Erik Søndergaard for den flotte indsats gennem de mange år og ønsker god fornøjelse med den nye tilværelse.


Den nye forretningschef for Aalborg-afdelingen er et kendt ansigt hos Pedersen & Nielsen. Michael Schade har været forretningschef for afdelingen i Frederikshavn siden 2013 og var inden da værkfører i Aalborg i 6 år. Michael skal nu stå i spidsen for både Aalborg- og Frederikshavn-afdelingen - med primær base i Aalborg.

Pedersen & Nielsen ønsker Michael Schade stort tillykke med de nye udfordringer.


Et stort tak skal ligeledes lyde til de fremmødte, der var med til at sige pænt farvel & goddag.