NY FORD ECOSPORT

Ford EcoSport er det nye medlem af SUV-familien i Danmark. Den rummelige og dynamiske SUV i mini-klassen har et genkendeligt design - et robust og moderne look, som matches af bekvemmelighed og evne. EcoSport tilbyder et intelligent designet interiør og en række smarte teknologier.

Den nye Ford EcoSport har premiere i Danmark i januar 2018, hvor du kan opleve SUV'en hos Pedersen & Nielsen i Hadsund, Randers og Risskov.

 

Dynamisk og robust SUV

EcoSport er den første lille SUV fra Ford i Europa, og op til den danske introduktion har den gennemgået en forvandling for at styrke dens mange fordele og for at inkorporere en masse spændende nyheder. Den nye EcoSport har blandt andet fået en ny manuel gearkasse, det vanedannende B&O PLAY-lydanlæg og infotainment- og nødopkaldssystemet SYNC 3 med 6,5" touchscreen.

Det danske modelprogram

Den fornyede EcoSport kommer med tre innovative og avancerede turbomotorer, der består af to benzinmotorer og en dieselmotor. Benzinmotoren er Fords seks gange prisvindende EcoBoost-motor på 1 liter med tre cylindre. I de to udstyrsvarianter Trend og Titanium leverer den støjsvage og sparsommelige benzinmotor 125 hk og et imponerende lavt brændstofforbrug på 19,2 km/l med en CO2-udledning på blot 119 gram/km.

De samme flotte tal gælder for den stærkere udgave af EcoBoost-motoren med 140 hk. Denne motor kan opleves i udstyrsvarianten EcoSport St-Line.

EcoSport Trend kan udstyres med den moderne og særdeles effektive 1,5-liters TDCi-deisselmotor med en ydelse på 100 hk. Med 24,4 km/l er det gennemsnitlige forbrug prisværdigt lav, og CO2-udlendingen er på samme måde lavt med blot 107 gram/km.

Alle udgaver af Ecosport leveres med en ny manuel gearkasse med seks trin.

Tre varianter - med udsædvanligt højt udstyrsniveau

Selvom EcoSport er den mindste af Fords SUV-modeller, er de tre udstyrsniveauer særdeles omfattende. Du kan vælge mellem den veludstyrede Trend, den luksuriøse Titanium eller den dnyamisk-sportslige ST-Line.

Ford EcoSport Trend er basisversionen, der som standard har aircondition, tågelygter, 16" fælge, el-betjente sidespejle med varme, opvarmede forsæder, læderrat, midterkonsol med forskydeligt armlæn. radio med 4,2" skærm, Bluetooth, seks højtalere og USB-indgang.Prisen på EcoSport 1,0 EcoBoost Trend strarter fra 207.580 kr., mens dieselversionen 1,5 TDCi Trend fås fra 217.710 kr.

Titanium-versionen - kombineret med EcoBoost-benzinmotoren med 125 hk, er den luksuriøse SUV med et væld af flotte detaljer og komfortudstyr. Titanium har yderligere fartpilot, regnsensor, parkeringssensor bag, 16" alufælge, sæder med betræk delvist i læder, automatisk klimaanlæg, tagrælling med sølvfinish, nøglefri start via Ford Power-startknappen, kromdetaljer på eksteriøret, el-foldbare sidespejle og SYNC 3 infotainment- og nødopkaldssystemet med en krystalklar og ergonomisk placeret 6,5" touchscreen. EcoSport 1,0 EcoBoost Titanium fås fra 228.010 kr.

Den dynamiske og sportsligt designede ST-Line tilbyder endvidere 17" alufælge i mørk finish, sidespejle og tag i kontrastfarve, tagrælinger i sort finish, mørktonet grill og en hel række andre detaljer. I kabinen er der sportssæder med Dinamica dellæder, læderrat og -gearknop med røde syninger og pedaler i rustfrit stål. Udstyr som fartpilot, automatisk klimaanlæg, regnsensor, parkeringssensorer bag og SYNC 3 infotainmentsystemet med automatisk nødopkald og 6,5” touchscreen er selvfølgeligheder på listen over standardudstyr. EcoSport ST-Line har blandt andet også sportsundervogn, som gør køreegenskaberne endnu skarpere. Prisen for EcoSport 1,0 EcoBoost starter ved 234.670 kr., og EcoSport ST-Line kan også fås  med den stærke og økonomiske TDCi-dieselmotor på 1,5 liter. Prisen for denne starter ved 239.530 kr. 

Spændende muligheder for ekstraudstyr

Det er nemt at opgradere sin EcoSport til drømmebilen. På det danske marked introduceres EcoSport med attraktive udstyrspakker.

EcoSport er den anden Ford-model i Europa, som fås med det skræddersyede B&O Play-lydanlæg. Udstyr som lysstærke xenon-forlygter, Blind Spot Information System (BLIS), læderindtræk, nøglefri døre og start samt 8” touchscreen er bestemt ikke normale muligheder i klassen. Vil du opgradere audio-delen, kan du eksempelvis vælge Audiopakke 5 med SYNC 3 med 8" touchscreen og B&O PLay-lydanlæg. Du kan også vælge Designpakke 4 til ST-Line med xenon-forlygter, tonede ruder og bagspoiler.

Se priserne på Ford EcoSport

Se Ford EcoSport brochure