Ny Dacia Duster

Den nye Dacia Duster giver dig alt det, du har brug for. Flottere, mere robust, mere Duster end nogensinde! Den nye Dacia Duster er en moderne og robust crossover, der tiltrækker sig opmærksomhed.

Den nye Dacia Duster har premiere i Danmark i weekenden den 3.-4. februar, hvor du kan opleve den moderne crossover hos Pedersen & Nielsen i Frederikshavn, Aalborg og Grenaa.

En robust crossover

Den nye Dacia Duster er en terrængående bil, der har det som kræves, uanset om du begiver dig ud på ujævne skovveje, eller foretrækker at suse afsted på asfalt, og den passer også fint ind i byen. Der stilles høje krav til en crossover, og den nye Dacia Duster består kravene. Alle typer underlag er blevet afprøvet, da den nye Duster blev designet. Med en markant frihøjde og det robuste chassis sidder du bag rattet i en tryg og pålidelig bil, som gør alle køreture mere sikre for alle passagerer.

Den tydeligt markerede kølergrill, lyssignaturen og det flotte design tiltrækker sig opmærksomhed. Med den attraktive pris er dette en crossover, der er værd at kigge nærmere på.

Den nye Dacia Duster findes i både en 4x2 og en 4x4-udgave. Ønsker du automatgear, findes dette til 4x2 diesel-udgaven.

Den nye Dacia Duster fås fra 143.970 kr.*


Rummelig og praktisk

Den nye Dacia Duster er rummelig og komfortabel. Den praktiske kabine byder på plads til fem passagerer og samtidig adgang til et bagagerum på op til 445 liter. Med et nedfældet bagsæde 1/3–2/3 (afhængig af version) får du et bagagerum på op til 1.478 liter. Så er der plads til al din bagage og også lidt ekstra.

Med en rummelig kabine kan du indrette din bil, så den passer præcis til dine behov og interesser. I den nye Dacia Duster finder du flere praktiske opbevaringsrum i kabinen. Der er flere små og smarte opbevaringsrum i dørene, på ryggen af fører- og passagerersædet, ved passagersædet* (afhængig af version) og i instrumentpanelet.


Motor- og udstyrsvarianter

Den nye Dacia Duster kommer med hele seks forskellige motorer. Vælg mellem 1.6 SCe 115 (4x2), 1,2 TCe 125 (4x2), 1,5 dCi 90 (4x2), 1,5 dCi 110 (4x2) med automatgear, 1,5 dCi 110 (4x2) samt 1,5 dCi 110 (4x4).

Dacia Duster fås i fire forskellige udstyrsvarianter:

  • Access
  • Essential
  • Comfort
  • Prestige

Derudover fås Dacia Duster i en Adventure-udgave med en specialtilpasset tilbehørspakke, der indeholder kængurugitter, indstigningspaneler, lastholder samt lastkantsbeskyttelse.


Teknologi, der gør din kørsel sjovere og lettere

I den nye Dacia Duster kan du vælge ekstraudstyret Media Nav, hvor du kan spille din favoritmusik via mobilen og finde vej ved hjælp af navigationssystemet. Du kan også benytte 4x4-skærmen for at aflæse terrænets hældninger (kun ved firehjulstræk).

Med Media Nav kan et Multiview kamera (afhængig af version) tilsluttes. Multiview kameraet gør det muligt at gengive visningen fra de 4 kameraer på den nye Dacia Duster. Kameraerne aktiveres, når bilen sættes i bakgear eller ved et enkelt tryk på den specielle knap.

For optimal sikkkerhed kan den nye Duster advare dig, så snart en bil registreres i en blind sidevinkel (afhængigt af version).

Vælg ekstraudstyret nøglefri kortsystem - så kan du åbne og starte din nye Duster uden at tage nøglerne frem. "Velkomstlys"-funktionen kan desuden hjælpe dig med hurtigt at finde din parkerede bil ved at tænde lygterne på afstand.

 


ENERGIKLASSE: A+ – C. Brændstoføkonomi fra 15,2 – 22,7 km/l, CO2-udledning fra 115-149 g/km. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på 3.980 kr. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. * Vejl. udsalgspris. Dacia Duster Access 1.5 dCi 90 hk 4x2.