Lej Volvo XC40 i 6 mdr.

Volvo XC40 PHEV hos Pedersen & Nielsen 

Periode op til 6 måneder
Ydelse 5.495 kr./md. - inkl. forsikring og ejerafgift.

Leje af Volvo XC40 Plug In Hybrid

Volvo XC40 er en kompakt og autentisk SUV med et udtryksfuldt design, smart teknologi, lækre interiør-detaljer samt et væld af praktiske funktioner. Med den nye XC40 får du Volvos nyeste sikkerhedsteknologi med flere avancerede funktioner. Selvom XC40 er Volvos mindste SUV, har den en størrelse, der egner sig godt som moderne familiebil.
Lige nu kan du leje den kompakte SUV Volvo XC40 i en periode på op til 6 måneder - inkl. forsikring og ejerafgift i perioden.
 
Volvo XC40 PHEV T5 Plus, 262 hk aut.
  • Periode: op til 6 måneder.
  • Depositum: 5.000 kr.
  • Ydelse pr. md.: 5.495 kr.
  • Inkl. 1.500 km/md. (18.000 km/år).
  • Samlet betaling i perioden: 32.970 kr.

Ønsker du et almindleigt privatleasing-tilbud på en anden Volvo-model, eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo-afdeling i Frederikshavn, Aalborg, Randers, Risskov og Aabenraa ved at udfylde formularen nedenfor.

Se alle vores Volvo-modeller, som kan privatleases her.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

*Volvo XC40 PHEV T5 Plus, 262 hk aut. 47,6 km/l, CO2 g/km 48, 44-45 km på ren el, ladetider (6A, 10A, 16A) 8 t., 4 t., 3 t., A+++. Leasing via P&N Finans. Samlet betaling i perioden er min. 32.970 Kr. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er inkl. dæk, forsikring, samt grøn ejerafgift. Positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til P&N Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Prisen gælder ved indregistrering inden 01.05.2023 eller så længe lager haves. Der påregnes 0,95 kr. pr. overkørt km,. afregnes ved tilbagelevering.

Bilen må kun føres af lejer eller de(n) i lejekontrakten angivne fører(e) Bilen må ikke fremlejes, benyttes til motorsport, eller til person- eller godstransport mod betaling.

Udlejer er berettiget til at undlade at tegne kaskoforsikring. Lejer er i så fald stillet som om kaskoforsikring var tegnet. Lejer hæfter for alle skader, som ikke er eller ville være dækket af en tegnet kaskoforsikring. Udgifter i øvrigt i forbindelse med uheld under udlejningen afholdes af lejer.