Volvo V60 Recharge specialpris

Nu findes alle vores Volvo modeller som Plug-In Hybrid med automatgear.  Tag et kig på den populære Volvo V60 stationcar i en Recharge Plug-in hybrid model.

Læs mere her eller besøg Pedersen & Nielsens Volvo-afdelinger i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Risskov.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Volvo V60 T6 aut. Recharge Plug-In Hybrid


Volvo V60 er Volvos attraktive stationcar, som nu er kommet i en Recharge udgave med Plug-in Hybrid. 

Lige nu kan du købe Volvo V60 T6 aut. Recharge Inscription Expression til en specialpris.

  • Op til 54 km på ren el
  • Lad fra 0-100% på kun 3 timer
  • Volvo on-call med kabine varmer
  • Adaptiv fartpilot
  • 8-trins automatgear
  • 2.000 kg. tilladt trækvægt med bremser
  • 529 liters bagagerum

 

Specialpris: 469.145 kr.*

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Fordele med Volvo Plug-in Hybridbiler (PHEV)

Mindre benzin, mere fornuft. Elmotoren og forbrændingsmotoren i vores Recharge plug-in-hybrider giver dig valget mellem rent elektrisk kørsel, fuld effekt og hybridtilstand, således at du får fuld kontrol over kørslen og udleder færre udstødningsgasser.

Kør på Hybrid eller ren el

Hybrid motoren og den almindelige Twin Engine motor støtter hinanden så du får en kørsel med lav CO2-udledning. Vælger du Pure-køreindstillingen kan du køre helt uden udslip, da bilen vil køre på ren el.

Tre forskellige køreindstillinger

Med hele tre køreindstillinger at vælge imellem, kan du nyde kørsel i Pure køreindstillingen, få ekstra motorkraft i Power-køreindstillingen eller maksimere km/l og rækkevidde med Hybrid-køreindstillingen.

Kørekomfort er i fokus

Kombinationen af el- og benzinmotorkraft giver ubesværet ydeevne og en smidig, forfinet kørsel under alle forhold.

Nemt og bekvemt

Det skal også være nemt og bekvemt at køre en plug-in hybrid. Derfor er Volvo On Call og app standard på alle vores modeller. Det betyder, at du med appen kan sende destinationer eller finde din bil på en parkeringsplads, samt få en status på en igangværende opladning og tjekke mængden af strøm i batteriet.

Klimapakke med tilskudsvarmer er også standard på vores Plug-in hybrider, så du kan varme og nedkøle bilen samtidigt med, at dit batteri altid har de optimale temperaturbetingelser, hvilket giver en bedre ydelse.

* Priserne er pr. 1. januar 2021 (MY21). De vejledende nyvognspriser er inkl. moms og leveringsomkostninger (4.180,- kr.). Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer, modelprogram og priser. Volvo V60 T6 aut. Recharge  55,6 - 52,6 km/l, CO2 41-42 g/km.. Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.