Volvo Recharge modelprogram

Nu findes alle vores Volvo modeller som Plug-In Hybrid, hvor du kan køre op til 51 km på ren el. Lige nu tilbyder vi alle vores Volvo Plug-In Hybrid modeller med 1 års fri elektricitet*. Se Volvos Recharge modelprogram nedenfor.

Læs mere her eller besøg Pedersen & Nielsens Volvo-afdelinger i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Risskov.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Volvo XC40 Plug-In Hybrid

 

Volvo XC40 Twin Engine med plug-in hybrid. Oplev den attraktive og kompakte SUV med Hybrid. Inkl. 1 års elektricitet*

XC40 Recharge plug-in hybrid findes i to motorvarianter. XC40 T5 yder 180 hk + 82 hk fra elmotoren, og har trods sin størrelse forbavsende meget plads i kabinen såvel som opbevaringsmæssigt. Batteriet er skjult i bilens bund, og tager derfor ikke ekstra plads fra opbevaringen i bagagerummet. Med en rækkevidde på op til 45 km på ren el, vil mange derfor opleve, at det er rigeligt til den daglige pendling. Den brændstofsøkonomiske benzinmotor med 180 hk og 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse gør, at XC40 T5 Recharge plug-in hybrid byder på det bedste fra begge verdener. Som en nyhed fås XC40 Recharge plug-in hybrid nu også i en T4 variant med 129 hk + 82 hk.

Kontakt os for at høre nærmere

Volvo XC60 Plug-In Hybrid

 

Volvo XC60 er den mellemstore SUV fra Volvo, hvor den nu kommer med Plug-In Hybrid, som kombinerer elmotor med den almindelige motor. Inkl. 1 års elektricitet*

Volvos mest populære model, XC60, tilbydes fra foråret 2020 i en ny T6 Recharge plug-in hybrid eAWD variant. Med en benzin motor på 253 hk + 87 hk fra elmotoren kan den køre op til 53 km på ren el. XC60 fås stadig i den populære T8 Recharge plug-in hybrid model - og som toppen af kransekagen kommer XC60 Polestar Engineered nu også til Danmark, og kan allerede i dag bestilles. Denne spændende model yder ikke mindre end 318 hk + 87 hk, eAWD, og kører op til 45 km på ren el.

Kontakt os for at høre nærmere

Volvo XC90 Plug-In Hybrid

 

Volvo XC90 Twin Engine afbalancerer styrke og bæredygtighed, hvor hybrid motoren i XC90 er et skridt i retning af en mere bæredygtig fremtid. Inkl. 1 års elektricitet*

XC90 – premium segmentets eneste plug-in hybrid med 7 sæder som standard. XC90 T8 Recharge plug-in hybrid eAWD taler i høj grad til den kvalitetsbevidste storfamilie hvor krav til plads og sikkerhed går op i en højere enhed. Modellen har en benzin motor på 303 hk og et batteri på 11,6 kW, og kan køre op til 51 km på ren el.

Kontakt os for at høre nærmere

Volvo V60 Plug-In Hybrid

 

Elegant Volvo V60  er BusinessBilen 2019. Nyd Volvo V60 med Plug-In Hybrid, hvor kørekomforten er i særklasse. Volvo V60 kommer med en 87 hk el-motor og en 253 hk brændstofmotor.


Inkl. 1 års elektricitet*

Gearkasse: 8-trins aut.

Motoreffekt (HK): Fra 340 hk (Plug-in hybrid teknologi, brændstofmotor 253 hk + el-motor på bagakslen 87 hk)

Km/l: 52,6 - 47,6

CO2 (g/km): 43 - 46

Kontakt os for at høre nærmere

Volvo V90 Plug-In Hybrid

 

Volvo V90 er en stationcar i særklasse. Dette er Volvo's bud på den ultimate stationcar, som har plads til hele familien. Nu fås den også i en Plug-In Hybrid-model. Med V90 Recharge bevæger man sig gennem verden med mere motorkraft og mindre miljøpåvirkning.


Inkl. 1 års elektricitet*

Gearkasse: 8-trins aut.

Motoreffekt (HK): Fra 340 hk (Plug-in hybrid teknologi, brændstofmotor 253 hk + el-motor på bagakslen 87 hk)

Km/l: 50,0 - 45,5

CO2 (g/km): 45 - 51

Kontakt os for at høre nærmere

Volvo S60 Plug-In Hybrid

 

Nyd en køretur med Volvo S60 Plug-In Hybrid som kombinerer elmotor med en almindelig brændstofmotor, og giver dig 340 HK og 8 trins automatgear. Oplev Volvo S60 hos Pedersen & Nielsen.


Inkl. 1 års elektricitet*

Gearkasse: 8-trins aut.

Motoreffekt (HK): Fra 340 hk (Plug-in hybrid teknologi, brændstofmotor 253 hk + el-motor på bagakslen 87 hk)

Km/l: 58,8 - 55,5

CO2 (g/km): 40 - 42

Kontakt os for at høre nærmere

Volvo S90 Plug-In Hybrid

 

Volvo S90 er luksus og design i harmoni. Hybridmotoren og den almindelige motor afbalancerer styrke og bæredygtighed i Volvo S90 Plug-In Hybrid.


Inkl. 1 års elektricitet*

Gearkasse: 8-trins aut.

Motoreffekt (HK): 390 hk (Plug-in hybrid teknologi, brændstofmotor 303 hk + el-motor på bagakslen 87 hk)

Km/l: 52,6 - 47,6

CO2 (g/km): 42 - 48

Kontakt os for at høre nærmere

Fordele med vores Volvo Plug-In Hybridbiler (PHEV)

Køre på Hybrid eller ren el

Hybrid motoren og den almindelige Twin Engine motor støtter hinanden så du får en kørsel med lav CO2-udledning. Vælger du Pure-køreindstillingen kan du køre helt uden udslip, da bilen vil køre på ren el.

Et år med gratis el*

Efter de første 12 måneder med din nye Volvo plug-in hybrid, refunderer Volvo dit kWh energiforbrug baseret på de gennemsnitlige omkostninger til elektricitet i perioden.*

Tre forskellige køreindstillinger

Med hele tre køreindstillinger at vælge imellem, kan du nyde kørsel i Pure køreindstillingen, få ekstra motorkraft i Power-køreindstillingen eller maksimere km/l og rækkevidde med Hybrid-køreindstillingen.

Kørekomfort er i fokus

Kombinationen af el- og benzinmotorkraft giver ubesværet ydeevne og en smidig, forfinet kørsel under alle forhold.

Nemt og bekvemt

Det skal også være nemt og bekvemt at køre en plug-in hybrid. Derfor er Volvo On Call og app standard på alle vores modeller. Det betyder, at du med appen kan sende destinationer eller finde din bil på en parkeringsplads, samt få en status på en igangværende opladning og tjekke mængden af strøm i batteriet.

Klimapakke med tilskudsvarmer er også standard på vores Plug-in hybrider, så du kan varme og nedkøle bilen samtidigt med, at dit batteri altid har de optimale temperaturbetingelser, hvilket giver en bedre ydelse.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Book prøvetur
Almindelig formular

*Tilbuddet gælder ved køb af en ny Volvo plug-in hybrid fra 16. oktober 2019 til 30. juni 2020. Tilbuddet omfatter 1 års fri elektricitet ved kørsel i Pure Mode og tilbuddet er kun gældende såfremt ejerskabet bibeholdes i 12 mdr. Registrering af elforbrug i Pure Mode samt refundering af elforbrug foregår via Volvo On Call-appen.
Volvo S60 T6 aut. Twin Engine 58,8¬55,5 km/l, CO2 40¬42 g/km - XC90 T8 aut. Twin Engine 33,3¬31,3 km/l, CO2 67¬72 g/km. Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr. Bilerne er vist med ekstraudstyr.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.