Volvo Frederikshavn åbningsfest

Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Frederikhavn har de sidste måneder haft travlt med ombygningen af Volvo-afdelingen samt indskrivningen. Vi er nu klar til at løfte sløret for den totalt renoverede afdeling, og i den anledning har vi i hele januar et skarpt Volvo-tilbud.

Køb en ny Volvo i januar og få en GRATIS vinterpakke.
Deltag samtidig i lodtrækningen om en skiferie for 5 personer.

Vinterpakken til værdi af 30.000 kr. indeholder:

  • 17" vinterhjul
  • Semi elektrisk træk
  • Gummimåtter og bagagerumsbakke


Vind en skiferie i 5 dage for 5 personer

Når du køber en bil hos Pedersen & Nielsen Frederikshavn i januar er du med i konkurrencen om en skiferie pakkerejse inkl. liftkort i 5 dage for 5 personer*. Pakkerejsen er lavet i samarbejde med Stenaline. 

Vi trækker lod mellem alle der køber en bil hos Pedersen & Nielsen Frederikshavn i januar. Vinderen trækkes start februar og kontaktes direkte. 

* Tilbuddet gælder kun hos Pedersen & Nielsen i Frederikshavn og er gældende ved køb af en ny Volvo fra 1. januar til og med 31. januar 2020. Vinterpakken gives som rabat på bilen. For at deltage i konkurrencen skal du købe ny bil hos Pedersen & Nielsen Frederikshavn, gælder uanset mærke.. Pakkerejsen er lavet i samarbejde med Stenaline. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.