Køb en Vitara, S-Cross eller CX-5 og få 3-års autoriseret basis serviceabonnement

Køb en Suzuki Vitara, S-Cross eller Mazda CX-5, og få 3-års autoriseret basis serviceabonnement (værdi mellem 9.600-11.100 kr. afhængig af model).

  • Basis autoriseret serviceabonnement af 3 års varighed inkl. 60.000 km. til kr. 0 pr. md.
  • Tilbuddet gælder til og med 31. marts 2023.
  • Gælder kun hos Pedersen & Nielsen Suzuki og Mazda i Randers og Auning.

Den almindelige servicepris på de tre modeller beløber sig til kr. 9.600-11.100 kr.

Vi ses hos Pedersen & Nielsen Suzuki og Mazda i Randers og Auning.

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Suzuki Vitara

Fra 229.990 kr.*

Vil du have usædvanlig meget SUV for pengene? Så skal du vælge Vitara, der kører på Suzukis solide SUV-erfaring. Her er rendyrket SUV-design, masser af fedt udstyr og op til 1.500 kg på krogen.

Som ægte SUV fås Vitara naturligvis også med AllGrip 4WD. Modellerne med 6-trins manuelt gear er som standard udstyret med det effektive 48V hybridsystem. Og modellerne med automatisk gearskifte (AGS) er med Suzukis nye selvopladende S-Hybridsystem, hvor bilen også kan køre på strøm under visse forhold. 

*A+ Suzuki Vitara Hybrid: 18,5 km/l, CO2 121 gram/km. Oplysninger om brændstofforbrug er i hht. WLTP-normen (blandet kørsel). Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

Suzuki S-Cross

Fra 254.990 kr.*

Suzuki S-Cross bliver hurtigt familiens nye, bedste ven. Her får du en høj, behagelig siddestilling og en rummelig kabine.

Du får også effektiv hybridteknik, der sparer på de dyre dråber og mindsker CO2-udledningen. Den kraftfulde 48V hybridteknik arbejder sammen med en effektiv og momentstærk 1,4 Boosterjet turbomotor med 129 hk.

Med sit karakterfulde design, lækre multimediesystem og flere avancerede sikkerhedsfeatures er S-Cross mere end klar til at indfri alle dine forventninger.

*A+ Suzuki S-Cross Hybrid: 18,9 km/l, CO2 120 gram/km. Oplysninger om brændstofforbrug er i hht. WLTP-normen (blandet kørsel). Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

Mazda CX-5

Fra 322.579 kr.*

Mazda CX-5 er Mazdas mellemstore SUV i deres velkendte og anerkendte design. CX-5 kombinerer den nyeste teknik med et rummeligt kabinedesign og et helt nyt infotainmentsystem.

Mazda CX-5 byder på meget mere, end man umiddelbart kan se. Glæd dig til yndefuld kraft, eventyrlyst og det nyeste inden for aktiv sikkerhedsteknologi, med blandt andet en avanceret nødbremse og Mazda Radar Cruise Control (MRCC). Seks airbags og det forstærkede Skyactiv-karrosseri medvirker til at absorbere og omdirigere stødpåvirkninger i tilfælde af en kollision.

*B Mazda CX-5 Benzin Skyactive-G 2,0 165 hk, 6 man.: 14,7 km/l, CO2 154 gram/km, halvårlig grøn ejerafgift 980 kr. Oplysninger om brændstofforbrug er i hht. WLTP-normen (blandet kørsel). Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

Pedersen & Nielsen Serviceabonnement

Med Pedersen & Nielsen serviceabonnement undgår du uforudsete omkostninger - vi har tre forskellige anbonnementsløsninger alt afhængig af hvad du ønsker. Med en fast lav månedlig ydelse er du sikret fuld service med originale reservedele på vores autoriserede værksteder, udført af vores erfarne og autoriserede mekanikere.

Er du til et endnu mere prisvenligt alternativ, så tilbyder vi Pedersen & Nielsen Basis Serviceabonnement til en fast månedlig ydelse.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

Vores andre nyheder og kampagner