Sommeruger på dit Renault værksted

Hos Pedersen & Nielsen passer vi på din Renault. Som autoriseret Renault-værksted tilbyder vi lige nu en lang række kampagner og rabatter på blandt andet sommertjek, værkstedsydelser og populært udstyr og tilbehør. 

Vil du høre mere?
Skriv til dit Renault værksted eller reservedelslager her: 

Sommerkontrol med fokus på kabinemiljø og bremser

Det er selvfølgelig en god ide’ at kende sin bils tilstand, inden du køre på ferie. Derfor tilbyder vi dig et sommertjek for kun 299 kr. Skulle der være behov for reparationer, giver vi dig naturligvis et godt prisoverslag på reparationsomkostningerne.

Tager du imod vores prisoverslag vil Sommertjek inspektionen være GRATIS.

Ved årets sommerkontrol på vores Renault værkstedet sætter vi derfor fuld fokus på din sikkerhed, og supplerer rækken af kontrolpunkter med et check af bilens pollenfilter. Gennem et effektivt pollenfilter minimerer du nemlig risikoen for, at du og din familie skal dele kabineluften med usunde partikler.

 

Få 15 % på bremser, allergenfilter og AC-rengøring

Bremser: For at bremsesystemet skal bevare sin fulde effekt, bør det naturligvis kontrolleres regelmæssigt - helst én gang om året. Vi kender dit bremsesystem ud og ind og ved helt præcist når noget trænger til reparation eller udskiftning. Vi bruger selvfølgelig kun originale reservedele.

Allergenfilter: Til forskel fra dit standardfilter har allergenfilteret en polyfenolbaseret belægning, som neutraliserer 92% af alle allergifremkaldende partikler. Opsummerer vi filterets forskellige egenskaber, er dette i stand til at stoppe ubehagelige lugte, skadelige gasser og allergifremkaldende partikler. OBS: Allergenfilter gælder ikke for Twingo 2, Clio 3, Modus, Koleos og Trafic. 

AC-rengøring: Sørg for at luften i kabinen er lige så frisk som luften udenfor. Vi anbefaler AC-rengøring én gang om året. 

Få 15 % på en lang række populært tilbehør og udstyr

Lige nu tilbyder vi også 15 % på en lang række populært tilbehør og udstyr, så du kan køre sommeren i møde med en sommerklar bil. Se listen herunder og kontakt vores nærmeste Renault-værksted for nærmere information eller konkrete priser. 

 • Viskerblade (ekskl. montering)

 • Tagbøjler - Vejl. pris fra: 1.420 kr.

 • Cykelholder til tagbøjler - Vejl. pris fra: 1.150 kr.

 • Renault tagboks - Vejl. pris fra: 4.820 kr.

 • Mobilholder med trådløs QI-ladning - Vejl. pris fra: 570 kr.
 • BagagerumsmåtteVejl. pris fra: 370 kr.

 • Bagegrumsmåtte Easy-flex - Vejl. pris fra: 1.640 kr. (an dække hele lastrummet op til forsæderne)
 • Tekstilmåtter Comfort - sæt med 4 stk. Vejl. pris fra: 440 kr.

 • Låsbare hjulbålte - Vejl. pris fra: 519 kr.

 • Multifunktionsholder - Vejl. pris fra: 860 kr.

 • Holder til tablets - Vejl. pris fra: 750 kr.

 • Cykelholder til trækkrog Coach - Vejl. pris fra: 3.999 kr.  (2 cykler (13 polet)) med vipbart og hængslet for nem adgang til bagagerummet.

 • Cykelholder til trækkrog hang-on - Vejl. pris fra: 650 kr. (2 cykler.). Monteres hurtigt på anhængertrækket.

 • Lastgitter - Vejl. pris fra: 1.810 kr.

Ønsker du konkrete priser på udstyr eller tilbehør til din Renault, så kontakt vores Renault reservedelspersonale i Frederikshavn, Aalborg, Randers eller Grenaa

Ønsker du at booke tid til sommerkontrol, skift af 
allergenfilter eller AC-rengøring, så kan du gøre det online via linket nedenfor. 

Bliv kontaktet - vi ringer dig op

Kontakt

*Sommerkampagnen gælder på autoriserede Renault værkstæder t.o.m. 31. juli 2020. Kan ej kombineres med andre rabatter og tilbud. Priserne er vejledende og kan variere fra forhandler til forhandler.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.