Sommeruger på dit Dacia værksted

Hos Pedersen & Nielsen passer vi på din Dacia. Som autoriseret Dacia-værksted tilbyder vi lige nu en lang række kampagner og rabatter på blandt andet sommertjek, værkstedsydelser og populært udstyr og tilbehør. 

Vil du høre mere?
Kontakt dit Renault værksted eller reservedelslager her: 

Sommerkontrol med fokus på kabinemiljø og bremser

Det er selvfølgelig en god ide’ at kende sin bils tilstand, inden du køre på ferie. Derfor tilbyder vi dig et sommertjek for kun 299 kr. Skulle der være behov for reparationer, giver vi dig naturligvis et godt prisoverslag på reparationsomkostningerne.

Tager du imod vores prisoverslag vil Sommertjek inspektionen være GRATIS.

Ved årets sommerkontrol på vores Dacia værkstedet sætter vi derfor fuld fokus på din sikkerhed, og supplerer rækken af kontrolpunkter med et check af bilens pollenfilter. Gennem et effektivt pollenfilter minimerer du nemlig risikoen for, at du og din familie skal dele kabineluften med usunde partikler.

 

Få 15 % på bremser, pollenfilter og AC-rengøring

Bremser: For at bremsesystemet skal bevare sin fulde effekt, bør det naturligvis kontrolleres regelmæssigt - helst én gang om året. Vi kender dit bremsesystem ud og ind og ved helt præcist når noget trænger til reparation eller udskiftning. Vi bruger selvfølgelig kun originale reservedele.

Pollenfilter: Gennem et effektivt pollenfilter minimerer du nemlig risikoen for, at du og din familie skal dele kabineluften med usunde partikler.

AC-rengøring: Sørg for at luften i kabinen er lige så frisk som luften udenfor. Vi anbefaler AC-rengøring én gang om året. 

Få 15 % på en lang række populært tilbehør og udstyr

Lige nu tilbyder vi også 15 % på en lang række populært tilbehør og udstyr, så du kan køre sommeren i møde med en sommerklar bil. Se listen herunder og kontakt vores nærmeste Dacia-afdeling for nærmere information eller konkrete priser. 

 • Tagbøjler - Vejl. pris fra: 1.125 kr. Til fastgøring af transportudstyr på tag. F.eks. til cykelholder, skiholder eller tagboks. Opfylder gældede sikkerhedsstandarder med god marginal.

 • Holder til tablets - Vejl. pris fra: 750 kr. Underholdning og sjov på de lange køreture! Fastgøres let på nakkestøtten, så bagsædepassagererne nemt kan se, hvad de vil.

 • Cykelholder til trækkrog Coach 2 cykler (13 polet) - Vejl. pris fra: 3.999 kr. Fastgøres hurtigt på en trækkrog uden at skulle justeres. Det er den sikreste og mest praktiske måde at transportere cykler på. Kan foldes sammen og vippes, så man kan komme ind i bagagerummet, også når der er cykler monteret på holderen.

 • Cykelholder til trækkrog Hang-on, 2 cykler - Vejl. pris fra: 650 kr.

 • Tekstilmåtter Comfort - Vejl. pris fra: 380 kr. Sæt med 4 gulvmåtter (for og bag). Er hurtige at lægge i takket være to smarte fix-punkter.
 • Tagboks Dacia - Vejl. pris fra: 2.650 kr. Få plads til alt på rejsen! En praktisk og robust tagboks der øger bilens bagageplads. Elegant strømlinet design i matsort nuance. Findes i forskellige størrelser. Kompatibel med alle lastholdere.

 • Mobilholder med trådløs Qi-ladning - Vejl. pris fra: 570 kr.

 • Bagagerumsmåtte - Vejl. pris fra: 580 kr. Ideel til let transport af forskellige ting, især snavsede genstande. Den beskytter effektivt det originale tæppe og passer perfekt til bagagerummets udformning i din bil. Den er yderst praktisk og er let at installere og rengøre takket være det halvstive materiale og de høje kanter.

 • Låsbare hjulbolte - Vejl. pris fra: 519 kr. Til aluminiums- og stålfælge – Sæt med 4 stk. en for hvert hjul.
  Denne bolttype kan kun sættes på og tages af ved hjælp af en speciel hjulnøgle, som følger med i et sæt bolte (udover denne hjulnøgle indgår fire låsbare bolte, en til hvert hjul).

Ønsker du konkrete priser på udstyr eller tilbehør til din Dacia, så kontakt vores Dacia reservedelspersonale i Frederikshavn, Aalborg, Randers eller Grenaa

Ønsker du at booke tid til sommerkontrol, skift af 
pollenfilter eller AC-rengøring, så kan du gøre det online via linket nedenfor. 

*Sommerkampagnen gælder på autoriserede Renault værkstæder t.o.m. 31. juli 2020. Kan ej kombineres med andre rabatter og tilbud. Priserne er vejledende og kan variere fra forhandler til forhandler.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.