Skiferie udstyrskampagne hos Pedersen & Nielsen

Er din bil klar til skiferien?

Pedersen & Nielsen Automobilforretning viser her mini guide, til hvad du skal huske og være opmærksom på, når du skal gøre din bil klar til skiferien - hvad anbefales og hvilke ting skal man huske at tjekke inden man kører afsted.

Til og med d. 16. februar 2020 tilbyder vi rabatter på udstyr/tilbehør til skiferien. Kontakt dit nærmeste Pedersen & Nielsen Ford værksted i Grenaa, Randers, Risskov eller Hadsund for nærmere info.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Få 15% rabat på vinterdæk


Har du husket at skaffe vinterdæk til skiferien? Vinterdæk giver dig bedre vejgreb ved høje frysegrader, hvor der er skåret små lameller i dækket, samtidig med at konstruktionen af gummien er anderledes end ved sommerdæk. Vi giver 15% på alle vinterdæk til og med d. 16. februar 2020. Priseksempel: 4stk.  195/65R15 Goodyear UG9+ kun 2500 kr. (normalpris 2945 kr.)

Få 15% rabat på snekæder


Hvis du skal være endnu mere sikker på at du kan køre i sne, så giver vi 15% i rabat på snekæder, så du kan komme frem over alt. Snekæder er skridtet videre fra vinterdæk. Vi giver 15% på alle snekæder til og med d. 16. februar 2020.

15% rabat på skibokse og lastbøjler


Har du styr på oppakningen til skiferien? Eller har du ikke plads til det hele i bagagerummet? Vi giver lige nu 15% i rabat på alle skibokse og tagbøjler, så du har plads til alt oppakningen.

Få 25% rabat på viskerbladesæt


Viskerblade er noget af det vigtigste i bilen sammen med de forskellige væsker. Viskerbladene er med til at give dig godt udsyn på vejene, hvis de er dårlige og ikke virker optimal, er det tid til at få dem skiftet inden skiferien. Vi giver 25% på alle viskerbladesæt til og med d. 16. februar 2020.

3 liters sprinklervæske pose eller 1 liter motorolie


Noget af det vigtigste i regn, slud og snevejr er sprinklervæske og motorolie, som holder liv i bilen og dit udsyn på vejene. Køb en 3 liters sprinklervæske pose til kun 15 kr. eller køb 1 liter mtorolie til efterfylding til kun 125 kr. (gælder alle olier) Tilbuddene gælder til og med d. 16. februar 2020.

Sikkerhedspakke til kun 99,- normalpris 199,-


Sikkerhedspakkerne til de forskellige bilmærker, hjælper dig med at blive set i trafikken, hvis uheldet skulle være ude.

Sikkerhedspakken inkluderer blandt andet:

  • Sikkerhedsvest
  • Sikkerhedsudstyr
  • Advarselstrekant

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Book prøvetur
Kontakt

* Kampagnen gælder til og med d. 16. februar 2020. Der tages forbehold for pris,- afgiftsændringer og trykfejl.

Vores andre nyheder og kampagner

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.