Service og rens af aircondition for kun 1.195 kr.

Vi servicerer din bils aircondition, så den fungerer optimalt. For kun 1.195 kr. kontrollere vi at væskemængde er korrekt og renser klimaanlægget for bakterier.

Det har altid været vigtigt at airconditionen fungere optimalt i din bil, men har du en elbil er det faktisk endnu vigtigere end tidligere. Læs mere om hvorfor længere nede på siden.

Besøg Pedersen & Nielsen i Frederikshavn, Aalborg, Hadsund, Randers, Hjørring, Auning, Grenaa, Risskov, Aabenraa og Sønderborg.

Book tid på værkstedet online til vores service og rens af aircondition.

Service og rens af din bils aircondition for kun 1.195 kr. hos Pedersen & Nielsen

Service og rens af aircondition hos Pedersen & Nielsen består af

  • Test af bilens aircondition virker optimalt
  • Kontrol af væskemængde
  • Rens af klimaanlæg for bakterier

Hvorfor skal min aircondition renses?

Har du en elbil, anbefaler vi at du får serviceret din aircondition mindst en gang hvert andet år, da aircondition også bruges til at køle din elbils teknik.
Derudover skal din aircondition i bilen renses efter behov for at virke optimalt. Pollenfiltret i bilens aircondition kan eksempelvis være beskidte og fyldte med bakterier.

Særligt for elbiler

Som elbil- eller plug-in-hybridejer kan du typisk ikke selv aflæse eller måle, hvor meget kølemiddel der er på bilens airconditionanlæg, og ifølge FMD's undersøgelse påvirker det formentlig din elbil på flere punkter herunder rækkevidde:
"Vi skal dybest set vænne os til at tænke A/C som en del af bilens drivlinje, når det gælder elbiler, og dermed give service af A/C en højere prioritet, end det tidligere har haft." Yasser Abaiji, teknisk konsulent i FDM.

Derfor anbefaler vi at du får din elbils aircondition serviceret mindst en gang hvert andet år. 

 

Hvordan ved jeg om det er tid til aircondition service?

I elbiler anbefaler vi at få lavet service af aircondition mindst en gang hvert andet år, da aircondition også bruges til at køle teknikken i en elbil.
Derudover skal du ved alle drivlinjer generelt holde øje med:

  • Det lugter i kabinen – Når vi har haft en så våd vinter som vi har haft i år, så er vejret perfekt grobund for svamp, og det opdager du først, når kabinen lugter surt.
  • Aircondition køler ikke kabinen – Hvis du har brugt din aircondition over vinteren, kan det nemt være at der ikke er nok kølemiddel i systemet. Når man ikke bruger sin aircondition, taber den kølemiddel, og mister køleeffekten.
  • Det drypper – Det kan være det drypper fra bilen, hvis der er gået hul på en slange eller et rør.
  • Insekter og skidt – Insekter og skidt kan komme ind i radiatoren, hvor de blokerer for luften, og i sidste ende kan det være svært at skabe et ordentligt tryk i bilens aircondition.
  • Køler kun i den ene side af kabinen – Det kan være en fejl med luftfordeleren, en slange eller en mekanisk fejl som skal repareres.

Bliv ringet op

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op.

Vores andre nyheder og kampagner