Renault Vinterkampagne - Spar 15% på tilbehør og reservedele

Har du styr på dit udstyr og tilbehør til din Renault? Vi har lige nu en Vinterkampagne, hvor du kan spare 15% på tilbehør og reservedele og 25% på batterier.

Besøg din lokale Pedersen & Nielsen Renault bilforhandler i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Grenaa.

Brug for hjælp?

Få 15% på tilbehør

Vi netop nu sænket priserne med 15% på nogle af vores mest populære tilbehørsprodukter til Renault.

Få 25% på batterier

Du kan lige nu få 25% på nye batterier, så din bil er klar til fremtiden.

Vind et Renault Sport el-løbehjul

Deltag i vores konkurrence om et Renault Sport el-løbehjul, hvor Renault udlodder fem heldige vindere. Alt du skal gøre er at klikke på linket og svar på nogle få spørgsmål samt give dit bedste vintertips til bilen. Vi skal have dit svar senest d. 28. Februar 2020.

Bliv kontaktet - vi ringer dig op

Kontakt

Renault Vinterkampagne og Vinteruger

Pedersen & Nielsen Renault-værksteder indleder vores Renault Vinterkampagne og Vinteruger med stærke tilbud. Du kan få 15% på alt Renault tilbehør og Renault Reservedele samt 25% på batterier til din Renault.

Når det bliver vinter bliver din Renault, og andre bilmærker, sat på prøve med at starte og stoppe. Derfor har vi fokus på blandt andet bremser og batterier i vores Renault Vinterkampagne.

Et batteri har normalt en levetid på omkring 5 år i gennemsnit, men afhænger i af mange forskellige faktorer om dit batteri tit bliver helt fladt. Det kan i sidste ende skade dit batteri.

Et ældre batteri som er fuldt opladet om sommeren, taber meget af sin kapacitet når kulden sætter ind. Så hold øje med dit batteri før vinteren, vi står altid klar med originale Renault batterier.

Velkommen ind på dit Pedersen & Nielsen Renault værksted. Vi hjælper dig med at få din bil gjort klar til vinteren.

* Renault Vinter Kampagne gælder til og med 28/02/2020. Kampagne tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for pris,- afgiftsændringer og trykfejl.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.