Renault Loyalitetskampagne

Som loyal CLIO kunde tilbyder vi dig helt ekstraordinært 5.000 kr. i rabat på de helt nye Renault modeller: CLIO, CAPTUR SUV eller ZOE.

Udfyld formularen nedenunder, så kontakter vi dig omkring tilbuddet.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet


Glæd dig til din helt nye CLIO og glæd dig over, at du helt ekstraordinært får
5.000 kr. i rabat
så din pris starter fra kun:
kun 143.900 kr.

Den nye Renault CLIO har bestået EuroNCAP sikkerhedstest med 5 stjerner, og er kåret som den bedste i sin klasse. Indvendigt, har CLIO’en fået en opgradering, med bedre komfort og mere plads.


Glæd dig til din helt nye CAPTUR og glæd dig over, at du helt ekstraordinært får
5.000 kr. i rabat
så din pris starter fra kun:
kun 193.900 kr.

Den helt nye CAPTUR er blevet både bredere og længere, og med sin muskuløse silhuet flottere og stærkere end nogensinde. Med 5-stjerner i EuroNCAP bringer den helt nye CAPTUR optimal sikkerhed ind i hverdagen og giver alle muligheder for en oplevelsesrig fritid.


Glæd dig til din helt nye ZOE og glæd dig over, at du helt ekstraordinært får
5.000 kr. i rabat

så din pris starter fra kun:
kun 234.900 kr.

Eller hvad med at køre på elektricitet med Europas mest solgte elbil?* Med et moderne design, og en super rækkevidde på hele 385 km, er den nye Renault Zoe en genial bil, når man vil skifte benzin/diesel ud med elektricitet. Køb nu og få en Ladepakke City med i købet**.

Energimærke: A - A++. 16,1-23,8 km/l, 110-141 g/km CO2. Bilen er vist med ekstraudstyr. Kampagne-tilbuddet gælder kundeordrer der vedrører almindeligt retail-køb ekskl. privatleasing fra 17.02.2020 – 31.03.2020. WLTP-rækkevidde (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, blandet cyklus: 57% bykørsel, 25% forstadskørsel, 18% kørsel på lande- og motorvej), for ZOE Zen-versionen udstyret med 16” fælge. De nævnte værdier her for varighed og afstand er beregnet ud fra resultater opnået med den helt nye ZOE under WLTP-testmetoder, som tager sigte på at svare til de faktiske forhold for brug af bilen. De tager dog ikke hensyn til type kørsel efter opladning. Opladningstiden og den tilbagelagte rækkevidde afhænger også af temperatur, slid af batteri, effekt-output, kørestil og opladningsniveau.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.