Oplev Renault LEGOLAND Køreskole

I samarbejde med LEGOLAND og Renault afholder Pedersen & Nielsen Trafikskole for de yngste. Eventen foregår i vores Renault-afdelinger i Frederikshavn, Randers og Grenaa.

Fremtidens billister får en mulighed for at stifte bekendtskab med både teori og kørsel i de små elbiler fra LEGOLAND. Elbiler er en stor del af den grønne omstilling, som vi alle skal tilpasse os, så hvorfor ikke give dine børn eller børnebørn en sjov oplevelse, samt introducere dem for elbiler i børnehøjde?

Slip de de små løs, og lad fantasien få frit løb, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller indenfor i afdelingen hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen til den praktiske prøve. OBS: alt foregår indendørs i afdelingen. 

Du og dine børn kan glæde jer til at tage både teori- og køreprøve, at bygge LEGO® biler, se et ægte Renault-værksted indefra og meget mere. Derudover vil der være både et fysisk og digitalt kørekort og en overraskelse, når børnene har bestået.

Det er helt GRATIS og alle børn fra 6-13 år kan være med.  
Se herunder hvornår vi rammer en by nær dig:

 

Lørdag d. 17. september fra 09.00-15.00 hos Pedersen & Nielsen Randers
Søndag d. 18. september fra 09.00-15.00hos Pedersen & Nielsen Frederikshavn 
Søndag d. 13. november fra 09.00-15.00 hos Pedersen & Nielsen Grenaa


OBS: Vi vil bede dig booke et tidsrum mellem kl. 9-12 eller kl. 12-15 den dag, hvor du kan komme ned og prøve LEGOLAND køreskolen, så du ikke risikere at gå forgæves:

Vil du prøve den digitale teoriprøve hjemmefra?

Så besøg Fremtidens Billister, hvor du kan læse mere om eventet og prøve det spændende el-bilspil, så dit barn er klar til den fysiske køreprøve.